EVO ŠTA SE SVE SAZNALO O OCU BEBI DOL, OZBILJAN JE ČOVEK I VELIKA FACA: Zašto ga NIKADA nije spominjala?
Bebi Dol, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

detalji

EVO ŠTA SE SVE SAZNALO O OCU BEBI DOL, OZBILJAN JE ČOVEK I VELIKA FACA: Zašto ga NIKADA nije spominjala?

Talenat je nasledila upravo od oca

Objavljeno:

Pevačica Bebi Dol, čije je pravo ime Dragana Šarić, rođena je 2. oktobra 1962. godine u Beogradu.

Odrasla je u umetničkoj porodici, što je verovatno uticalo na njen talenat i ljubav prema muzici.

Od malih nogu, Bebi Dol je pokazala interesovanje za muziku. Njen otac Milenko Šarić bio je poznati džez muzičar, što je verovatno uticalo na njen rani razvoj u muzici.

Upečatljivog izraza lako je došla u centar pažnje javnosti i medija na Balkanu. Međutim, pevačica nikada nije bila previše voljna da govori o svojoj intimi.
Upečatljivog izraza lako je došla u centar pažnje javnosti i medija na Balkanu. Međutim, pevačica nikada nije bila previše voljna da govori o svojoj intimi.foto: Printscreen RTS

Kao dete, često je prisustvovala koncertima i probama svog oca, gde je stekla duboko poštovanje i ljubav prema muzici.

Bebi Dol je pokazala izuzetan talenat za muziku već u ranom detinjstvu. Sa samo sedam godina, počela je da svira klavir i peva. Njen talenat nije ostao nezapažen, a već sa deset godina počela je da nastupa na dečijim festivalima.

Njen put ka slavi započeo je kada je kao tinejdžerka postala deo različitih muzičkih grupa. Međutim, pravi uspeh došao je kada je započela solo karijeru. Njen jedinstveni stil i harizma brzo su je učinili popularnom među publikom.

Detinjstvo Bebi Dol bilo je ispunjeno muzikom i kreativnošću, što je verovatno igralo ključnu ulogu u oblikovanju njenog umetničkog izraza.

Njen rani interes za muziku i podrška koju je dobila od svoje porodice pomogli su joj da razvije svoj talenat i postane jedna od najpoznatijih muzičkih ikona na Balkanu.

Upečatljivog izraza lako je došla u centar pažnje javnosti i medija na Balkanu. Međutim, pevačica nikada nije bila previše voljna da govori o svojoj intimi.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Javnosti i fanovima je tek ponešto otkrivala. Tako je jednom prilikom otkrila i zbog čega sebe nije videla u majčinskoj ulozi.

- Nisam imala priliku da imam svoje dete, toliko sam radila i gotovo svakodnevno putovala, pa nisam imala vremena. Svakako, čak i da sam imala neku nesuglasicu sa partnerom sa kojim bih imala dete, mislim da bih se teško razvela jer sam jako osetljiva. Ali zato imam tri kumčeta kojima sam mama, tetka, strina. Imam Bogdana Popovića, koji ide u osnovnu školu i uči klavir, imam Jovana Popovića i Magdalenu Popović, koja ide na balet i dobila je ime po mojoj mami. To su naša dečica i ja sam zadužena za muziku, modu i štosove - rekla je Bebi svojevermeno za Kurir.

Ono što je poznato jeste da se Bebi 2014. godine u tajnosti udala za Aleksu Todorovica koji je Amerikanac srpskog porekla.

Venčanje je održano u jednoj vili na Dorćolu, a venčani kum bio joj je muzičar Oliver Mandić.

Ovo je retka fotografija Bebi Dol sa suprugom kojeg vešto krije
Ovo je retka fotografija Bebi Dol sa suprugom kojeg vešto krijefoto: Instagram printscreen/__bebidol_

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.