OTKRIVENI DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA STEVANA RADIVOJEVIĆA: Evo da li je zadržan na dalja ISPITIVANJA
Foto: Damir Dervišagić

pogledajte

OTKRIVENI DETALJI ZDRAVSTVENOG STANJA STEVANA RADIVOJEVIĆA: Evo da li je zadržan na dalja ISPITIVANJA

Frizer se sada oglasio i otkrio šta mu se dogodilo

Objavljeno: 10:38h

Stevan Radivojević, beogradski frizer, poznat i kao lični frizer najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, hitno je primljen u Urgentni centar.

Nakon što mu je pozlilo u stanu, odmah je potražio lekarsku pomoć. Frizer se sada oglasio i otkrio šta mu se dogodilo.

- Ne mogu da pričam pa mi je lakše da napišem... Juče, kada sam se probudio, nisam imao ravnotežu. Nešto mi se desilo sa centrom za ravnotežu. Zadržan sam na pregledima i trebalo bi sutra da izađem - počeo je Stevan.

Stevan Radivojević, beogradski frizer, poznat i kao lični frizer najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, navodno je hitno primljen u Urgentni centar
Stevan Radivojević, beogradski frizer, poznat i kao lični frizer najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, navodno je hitno primljen u Urgentni centarfoto: INSTAGRAM/STEVANRULES

- Rezultati su mi dobri, ali se još uvek ne zna od čega mi se to desilo. Ja sam jak i znam da će sve biti okej... Zahvaljujem se našim zdravstvenim ustanovama na profesionalnosti. Biću dobro! - poručio je Stevan za domaće medije, naglasivši da su svi u bolnici predivni.

Podsetimo, Stevan je kućni prijatelj Ražnatovića, jedan je od najboljih Anastasijinih prijatelja, a na estradi sarađuje sa brojnim ličnostima kao što su Milica Todorović, Marina Visković, Aleksandra Mladenović i druge poznate žene.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.