EDITA UZVRAĆA UDARAC KARLEUŠI: Jelena joj ZAPRETILA, a Aradinovićeva SVE JAVNO OBJAVILA, ovo je novi ESTRADNI RAT
Edita Aradinović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

SUDAR TITANA

EDITA UZVRAĆA UDARAC KARLEUŠI: Jelena joj ZAPRETILA, a Aradinovićeva SVE JAVNO OBJAVILA, ovo je novi ESTRADNI RAT

Novi estradni rat je definitivno tu, glavni akteri su Jelena Karleuša i Edita Aradinović

Objavljeno:

Mediji tokom celog dana bruje o novom skandalu na estradi, a ovog puta su glavni akteri Edita Aradinović i Jelena Karleuša.

Do sukoba je došlo kada je Aradinovićeva rekla koji ovogodišnji albumi na estradi su za nju najbolji.

Ono što je mnoge iznenadilo, jeste da nije navela albume Jelene Karleuše, "Alfa" i "Omega", uz opravdanje da "nisu njena šoljica čaja".

1 / 5 Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

Ubrzo je usledio Karleušin odgovor u kome je navela da je razočarana u Editu, kao i da je umorna od stalnih prepucavanja po medijima.

Potom je objavila sliku njihove privatne prepiske na Instagramu, gde je moglo da se vidi da je Edita zamerila koleginici "što se godinama pravi da ne postoji", dok je Jelena nekoliko puta navela da "ne planira da nastavlja da se svađa".

Iako je mnogima delovalo da će se njihova svađa na ovome završiti, Edita je sada objavila, kako tvrdi, necenzurisano dopisivanje, te se može videti šta joj je prethodno Karleuša napisala.

Edita je poruke objavila na stori sa sledećom porukom
Edita je poruke objavila na stori sa sledećom porukomfoto: Printscreen/Instagram/editaaradinovic

- Hvala ti. Samo sledeći put kad kaže da nije tvoja šoljica čaja, ne možeš u istu rečenicu da staviš da nisi preslušala. Deluje nelogično - glasila je Karleušina prva poruka, a onda je usledila oštrija:

- Ja sada tebe mogu javno tako da namažem g*****a i napravim na glupog majmuna, koji prvo priča jedno, pa drugo, da ti ne bude dobro, ali... Znaš... Ne zaslužuješ čak ni to. Nemoj više ime da si mi pomenula - zapretila je Jelena.

Edita nije ostala dužna starijoj koleginici, pa joj je uz slike ovih poruka poručila:

- Jelena Karleuša što k***š da te umara sve ovo, kad brišeš svoje poruke i kačiš na Tviter sve ovo. Baš si cava, a stvarno sam mislila nekad da si faca, ako nisi pevač bar faca da budeš, al ne ide ni jedno ni drugo.

Pevačica je čak objavila Jelenine pretnje
Pevačica je čak objavila Jelenine pretnjefoto: Printscreen/Instagram/editaaradinovic

Podsetimo, Jelena je danas neočekivano mirno reagovala na Editin komentar o njenim albumima, te niko nije očekivao da doći do ovih razmera svađe.

- Iskreno, budem nekada čak i tužna što su ljudi ovakvi... Ova devojka mi je bila simpatična, ali ona je jedna od bezbroj ovakvih sa javne scene koji se ponašaju ovako. Neko bi rekao da nije bitno šta npr. Edita ili bilo ko od njih kaže, već kako ću ja odgovoriti, jer mediji jedva čekaju da stave moje ime i odgovor zbog klikova... ali taj manir, taj trend omalovažavanja Jelene Karleuše samo zbog marketinga i naslova, uzeo je maha kao nikada do sad. Razumem ja da se najjači napadaju, ali... ja sam ipak samo žena koja je umorna od borbe, od odbrane, od vraćanja udaraca... Umorna sam - napisala je JK na Instagramu.

Bonus video:

00:51

ON JE KRIMINALAC KOJI ZLOUPOTREBLJAVA POKOJNU ŽENU Jelena Karleuša osula paljbu, pa ŠOKIRALA: Da li bi pisala tekst kolegama?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.