KOLEGINICA PROGOVORILA O DRAGANI MIRKOVIĆ: Ovako nešto se NE GOVORI za svakoga, evo kako je vidi
Dragana Mirković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

kazala je sledeće

KOLEGINICA PROGOVORILA O DRAGANI MIRKOVIĆ: Ovako nešto se NE GOVORI za svakoga, evo kako je vidi

Mirkovićeva je svojim talentom i radom stekla poštovanje mnogih svojih kolega

Objavljeno:

Milica Pavlović bila je ovonedeljna gošća spektakularnog plesnog talent šoua "Rame uz rame sa Draganom".

Popularna pevačica je tokom šoua, za kamere Kurira podelila šta misli o muzičkoj legendi Dragani Mirković.

- Kao mala sam uvek slušala pesme Dragane Mirković i ono što me je uvek privlačilo kod nje je to što je uvek davala neku zlatnu prašinu ili neko novo iznenađenje. Uvek sam gledala, okrenuta ka tom ekranu u dnevnoj sobi, šta će sad Dragana da kaže. Da li će pričati na stranom jeziku? Da li će otpevati neku pesmu sa bitom? Da li će obući neki autfit koji je šaren ili kratku jaknicu? Da li će nositi poni repić ili ajlajner? Jer Dragana mi je uvek bila ispred vremena i mislim da je kao takva otvorila vrata za sve ono što mi danas radimo.

Pevačica je potom otkrila šta je to što Draganu izdvaja od drugih pevača.

- Ne poznajem osobu koja ne voli Draganu Mirković kao ličnost, pevača ili Draganu i interpretaciju kroz njene pesme. Prvo mislim da je njen glas autentičan, zatim njen osmeh, a sa druge strane, ono što je meni jako značajno i volim da vidim kod čoveka je vaspitanje. Da sam ja publika i da idem na nečiji nastup, ja bih platila kartu za onog ko je ceo paket. Onaj ko mi nudi ples, igru, glumu, pevanje, dobru interpretaciju, dobre pesme i lično smatram da onaj kojem je Bog podario talenat za pevanje, ima i talenat za ples, onda je on jedan veliki bingo.

Bonus video:

01:41

DRAGANA MIRKOVIĆ POTPUNO RAZOTKRILA ESTRADU! Skinula sve maske i priznala: Nisam se dokazivala tokom KARIJERE, sve se desilo...

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.