SEĆATE LI SE MRGUDA PROKE SA FARME? Bio je STRAH I TREPET za učesnike, a onda se POVUKAO, evo kako danas IZGLEDA
Proka, Foto: TV Pink printscreen

KO SE SEĆA?

SEĆATE LI SE MRGUDA PROKE SA FARME? Bio je STRAH I TREPET za učesnike, a onda se POVUKAO, evo kako danas IZGLEDA

Ovako danas izgleda Dragan Mladenović, čuveni Proka koji je bio glavni u rijalitiju "Farma".

Objavljeno:

Rijaliti format "Elita" osvojio je srca velikog broja gledalaca širom regiona, gotovo da nema osobe koja ne prati pomenuti rijaliti, ali veliki broj ljudi i daljem spomene rijaliti "Farma" koji se takođe emitivao na ružičastoj televiziji.

Naime, "Farma" je bila jedana od najgledanijih rijaliti projekata koji je pomno pratio čivati region, a njoj su učestovale i mnoge današnje zvezde programa ovog tipa.

Rijaliti je bio u selu Lisović u Barajevu, a učesnici su imali imali zadatak da održavaju kompletno imanje. Njih mentor i osoba koja ih je svakodnevno kontorisala je bio čuveni Dragan Mladenović, poznatiji kao Proka.

Gde je danas i šta radi Proka sa Farme?
Gde je danas i šta radi Proka sa Farme?foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Proka je svima ostao upamćen kao namrgođen lik koji je učesnicima rijaliti bio strah i trepet, te od njega nisu smeli da zucnu, a kada bi on došao na imanje zavladala bi prava panika.

Nakon završetka "Farme", Proka je bio mentor i u prvoj sezoni rijaliti "Zadruga", ali se nakon nje povukao iz javnosti i posvetio privatnom biznisu.

Proka se nakon prve sezone 'Zadruge' povukao iz javnosti i posvetio privatnom biznisu
Proka se nakon prve sezone "Zadruge" povukao iz javnosti i posvetio privatnom biznisufoto: Printscreen:instagram/prokovaca

On se sada bavi proizvodnjom rakije koja nosi naziv "Prokovača". Proku smo imali prilike da vidimo na profilu njegovog brenda, a ovako on danas drugačije.

Ovako danas izgleda čuveni Proka sa Farme
Ovako danas izgleda čuveni Proka sa Farmefoto: Printscreen:instagram/prokovaca

Posetimo, ekipa Espreso portala posetila je jednom prilikom Barajevo, te sa komšijama čuvenog Proke razgovala o njemu, oni su nam otkrili kakav je on zapravo, kao i da li je isti kao što je bio na Farmi, detaljinije o ovome pročitajte OVDE.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.