ZA VUJADINOM LUDE MNOGE ŽENE, A KAŽU DA JE BRAT BOLJI FRAJER OD NJEGA: Stariji je i zove se Uroš, ŠTA KAŽETE?
Vujadin Savić, Foto: Starsport©

kao lutka!

ZA VUJADINOM LUDE MNOGE ŽENE, A KAŽU DA JE BRAT BOLJI FRAJER OD NJEGA: Stariji je i zove se Uroš, ŠTA KAŽETE?

Stariji sin Duleta Savića ne bavi se javnim poslom

Objavljeno:

Naš proslavljeni fudbaler Dušan Dule Savić i njegova supruga Marina imaju dva sina koji su uspešni u svojim profesijama.

Mlađi sin krenuo je očevim stopama i svima je dobro poznat fudbaler Vujadin Savić, dok je stariji sin Duleta Savića Uroš uplovio u preduzetničke vode.

Za razliku od mlađeg brata, Uroš nikada nije bio zainteresovan za javni posao, te se i danas trudi da sačuva svoju privatnost. Stariji sin Duleta Savića i Marine Rajević bavi se iznajmljivanjem limuzina, luksuznih vozila i oldtajmera i retko kad se pojavljuje na prestoničkim dešavanjima, ali kažu da ga žene obožavaju.

Vujadinov brat sa bivšom suprugom
Vujadinov brat sa bivšom suprugomfoto: Printscreen Instagram/tijanasavic

Iza sebe ima brak sa voditeljkom Tijanom koji je trajao 12 godina, ali su se 2022. godine razišli. Razvod je prošao bez skandala i spekulacija, ali Tijana i Uroš i dalje na društvenim mrežama čuvaju uspomene iz braka.

Njih dvoje su godinama važili za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, iako svoju ljubav nisu eksponirali.

Uroševa supruga Tijana jednom prilikom je izjavila da nije mogla da izabere boljeg svekra i svekrvu.

- Zahvalna sam na višku energije koji imam. Tako da uspevam sve da postignem. Dosta nam pomažu i Uroševi roditelji, tako da se kombinujemo, i bez njih bi sve ovo bilo neizvodljivo. Da sam birala takvog svekra i svekrvu, ne bih ih bolje našla.

Zahvalna sam Bogu na tome, zaista. Mi super funkcionišemo, a oni su uvek tu kad treba, da nam pomognu, da nam se nađu. Marina i Dule se ne mešaju u moj odnos sa Urošem i trude se da nam uvek izađu u susret.

U Srbiji je retkost da se roditelji ne mešaju u život svoje dece, ali eto, mi smo imali mnogo sreće - rekla je voditeljka jednom prilikom.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

S druge strane, i legendarni fudbaler je istakao da neizmerno ceni i poštuje obe snaje – Tijanu i Mirku Vasiljević, koja je s njegovim mlađim sinom Vujadinom Savićem.

Obe su sjajne. Ne mogu da ih razdvojim. Cenim i jednu i drugu. Nikada se svojoj deci nisam mešao u život u tom smislu niti imam nameru. Obe su mi podarile unuke koje obožavam i sa kojima supruga i ja uživamo – rekao je Dule u emisiji „Sceniranje" na Kurir televiziji.

Uroša i Vujadina stalno porede, a neki čak kažu da je lepši od zgodnog brata. Šta vi mislite?

Bonus video:

02:56

SUDBINSKI PREDODREĐENI! Mirka Vasiljević i Vujadin Savić znaju se od pelena, a onda je fudbaler JEDNOM KAFOM SVE PROMENIO

(Espreso/Glori)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.