VERICA I VELJKO PODRŽALI RISTOVSKOG: Oglasili se pa dali svoj SUD o vezi glumca i 39 godina mlađe Anice
Lazar Ristovski, Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

retki nađu retke

VERICA I VELJKO PODRŽALI RISTOVSKOG: Oglasili se pa dali svoj SUD o vezi glumca i 39 godina mlađe Anice

Modna kreatorka Verica Rakočević je pružila podršku glumcu Lazaru Ristovskom i njegovoj 39 godina mlađoj devojci

Objavljeno:

Nakon što je 39 godina mlađa devojka Lazaru Ristovskom čestitala 71. rođendan, modna kreatorka Verica Rakočević, koja je u braku sa 35 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, ostavila im je reči podrške.

- Lazar (značenje ,,Bog pomaže”). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako. Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca. Pre nego što sam te upoznala bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi. Srećan ti rođendan - poručila je Anica i objavila zajedničku sliku sa Lazarom.

Upravo ispod ove fotografije komentare su ostavili Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, a o njihovoj razlici u godinama je domaća javnost brujala, te su često bili predmet osuda.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić, Petar Aleksić

- Ljubav je kruna srećnog života. I “Samo retki nađu retke, izuzeci izuzetke”. Uživajte u daru koji ste dobili od Kosmosa - napisala je Verica, a njen suprug Veljko je dodao:

- Ljubav je sloboda i nepresušni izvor života i kreativnosti. Prepoznaju se duše van vremena i prostora, uživajte u sreći - napisao je.

Bonus video:

00:13

Lazar Ristovski napunio 71. godinu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.