PRE VIŠE OD 2 DECENIJE HARALA DOMAĆOM SCENOM, A ONDA JE SAMO NESTALA: Evo čime se danas bavi žena BOŽANSKOG GLASA
Pevačica, Foto: Print Screen Youtube/CecaSlavkovicOfficial

da li je se sećate?

PRE VIŠE OD 2 DECENIJE HARALA DOMAĆOM SCENOM, A ONDA JE SAMO NESTALA: Evo čime se danas bavi žena BOŽANSKOG GLASA

Slavkovićeva je otpevala mnogo hitova i dobila je mnoge nagrade za svoj rad

Objavljeno: 07:32h

Krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina pop muzika u Srbiji doživela je procvat, a među brojnim novim imenima našla se i Svetlana Ceca Slavković.

Naime, u tom periodu Ceca je snimila mnoge hitove poput „Lastavica“, „Tajna“, „Kući da se vratiš“, „Bekrija“, „Bez ljubavi sve prazno je“, „Dan ili dva“…, a i osvojila nagrade na brojnim festivalima širom regiona.

Njen iznenadni odlazak sa estradne scene mnoge je iznenadio.

Danas se bavi vokalnom produkcijom i radi u muzičkim studijima zajedno sa pevačima
Danas se bavi vokalnom produkcijom i radi u muzičkim studijima zajedno sa pevačimafoto: prentscreen/youtube/CecaSlavkovicOfficial

„Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere“, objasnila je Ceca medijima svojevremeno svoju odluku.

Danas se bavi vokalnom produkcijom i radi u muzičkim studijima zajedno sa pevačima, a na svojim profilima na društvenim mrežama nije naročito aktivna.

„Ceca radi u studiju. I dalje voli muziku, to je njen život. Bavi se produkcijom, možete je videti u studiju kod Marka Kona kako u tri, četiri ujutru producira. Ima prelep privatni život, zadovoljna je. Nikad bolje nije izgledala. Samo jednostavno ne želi više da se eksponira, zgadila joj se estrada“, rekla je njena bliska prijateljica i koleginica Maja Nikolić u emisiji „Premijera-Vikend specijal“.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.