O VERICI RAKOČEVIĆ I NJENOM STANU BRUJI CELA SRBIJA: Ovo je NEKRETNINA koju je PRODALA, ČIST LUKSUZ u srcu Beograda
Foto: Damir Dervišagić

bogatstvo

O VERICI RAKOČEVIĆ I NJENOM STANU BRUJI CELA SRBIJA: Ovo je NEKRETNINA koju je PRODALA, ČIST LUKSUZ u srcu Beograda

Tri stana prodala kako bi finansirala kolekcije i revije, a ovo je jedan od njih

Objavljeno: 07:20h

Verica Rakočević, pre nego što se sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem preselila na Avalu, uživala je u luksuznom saloncu u srcu Beograda.

Veliki stan pre nekoliko godina prodala je, kako se pričalo, za 300.000 evra i sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem preselila se u prirodu, daleko od gužve.

Na pitanje da li joj nedostaje nekadašnji život, zapravo luksuz, Verica je svojevremeno odgovorila.

Depresiju je izlečili poslom
Depresiju je izlečili poslomfoto: Damir Dervišagić

- Prvo bi trebalo definisati luksuz. Za nekog su to „Louis Vuitton“ tašna, „Chanel“ kostim, dijamanti, limuzine, skupi hoteli. Nažalost, dobar deo života i sama sam verovala da je sve to zaista luksuz. Onda sam zaključila da njegov sinonim može biti samo apsolutna sreća, ona koju ne mogu da nadoknade nikakav skupoceni nakit, prestižne marke garderobe, avioni ili besna kola. Međutim, iako deluje jednostavno, do takvog luksuza se najteže dolazi. Morate imati predispozicije da ga shvatite i prihvatite. Danas, kada prolazim pored nekadašnjeg stana, naježim se. U dvorištu pored nas možete da vidite koze kako mirno pasu. Pre neko veče ugledali smo ježa. Uspavljuju nas zrikavci. Živim u pristojnom komforu, a luksuzom smatram mogućnost da svakog jutra mirišem ove divne ruže, da uživam u bezgraničnoj ljubavi koju mi Veljko pruža i sigurnosti koju mi je doneo naš odnos.

Verica Rakočević
foto: Damir Dervišagić

Depresiju je izlečili poslom, a ljubavlju i bekstvom u prirodu izlečila je – život.

- Jedan prijatelj mi je nedavno rekao: „Znam te iz perioda kada si plivala u novcu, ali nikad nisam video ovakav osmeh na tvom licu“. To vam sve govori. Novac nije garancija sreće, nikakvi milioni i trilioni. Moja dobra drugarica koja živi u Los Anđelesu često napominje koliko se raduje mom novootkrivenom životu, jer pored nje stanuju žene najbogatijih ljudi na svetu koje imaju sve osim sreće.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, modna dizajnerka Verica Rakočević otkrila je sa čim se suočava u radu, te priznala da je tri stana prodala kako bi finansirala kolekcije i revije.

- Svoja tri stana sam sama zaradila, koje sam prodala zbog ulaganja u posao. U pitanju su tri zaista velika stana. S ove distance, ako me pitate da li bih to ponovo uradila, ne bih. Jednostavno ne bih. To mi je donelo samo, kad mi je najteže, da se setim koliko mi je u tom trenutku bilo lepo - kazala je Verica na početku.

Bonus video:

02:34

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije

(Espreso/hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.