KAKVU ŽENU IMA BAJA MALI KNINDŽA, SVAKO BI JE POŽELEO: Ono što mu je priredila SANJA SVAKI MUŠKARAC, nije štedela
Baja Mali Knindža, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

divno

KAKVU ŽENU IMA BAJA MALI KNINDŽA, SVAKO BI JE POŽELEO: Ono što mu je priredila SANJA SVAKI MUŠKARAC, nije štedela

Mirko Pajčin uživa u braku sa suprugom Dijanom

Objavljeno:

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, prošle nedelje je napunio 57 godina. Njegova supruga Dijana Pajčin organizovala je zanimljivu proslavu za svog voljenog, ali i njegovog sina iz prvog braka Nenada, koji je napunio 19 godina.

Kako je Dijana otkrila, svom suprugu je kupila automobil, koji je izazvao pravi kolaps u porodičnom domu.

- Poklon je izazvao teški kolaps u kući. Kupila sam mu automobil jedan koji nije želeo, ali prosto, vreme je takvo, brzo se putuje i živi... Ubrzao je svoj život, a život je najbitniji i mora da bude bezbedan, tako da sam mu kupila jedan lep automobil. On želi da živi skromno, a prosto tu je gde je i mora da bude lepo odeven i da ima lep automobil. Zato sam ja tu da se pobrinem za njegov stajling i za neke propratne stvari - kazala je Dijana za "Hepi TV".

Podsetimo, Baja je u junu ove godine ostvario san i napunio Tašmajdan do poslednjeg mesta. Kako je istakao, koncert na Tašu je vrhunac njegove karijere.

- Spreman sam kao zapeta puška, ovo je vrhunac moje karijere, stavljam pečat na taj trud. Sanjao sam koncert u Beogradu sa 14 godina kad sam došao kao srednjoškolac. Ovo je najviši stepenik - rekao je pevač za Republiku tada.

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.