I TO SMO DOČEKALI! OVA LEPOTICA JE NASLEDNICA MILOMIRA MARIĆA: Kruna je PREDATA u prave RUKE, pogledajte je samo!
Milomir Marić i Kruna Una Mitrović, Foto: Instagram printscreen/ krunauna

krenula njegovim stopama!

I TO SMO DOČEKALI! OVA LEPOTICA JE NASLEDNICA MILOMIRA MARIĆA: Kruna je PREDATA u prave RUKE, pogledajte je samo!

Kruna Una Mitrović nova uzdanica Milomira Marića

Objavljeno:

Milomir Marić, ugledni novinar i publicista, trenutno je glavni urednik Happy televizije, gde svoje ogromno iskustvo prenosi na mlađe snage. Poslednjih meseci u jutarnjem programu ga viđamo sa jednom posebnom damom, koja nosi posebno ime.

Kruna Una Mitrović, lepa, mlada i obrazovana... Sigurno ste je primetili ako pratite program „srećne televizije“. Marić joj je mentor i već je zovu njegovom naslednicom. S razlogom.

Ima dvadeset godina, studira političke nauke, govori pet jezika i sjajno barata različitim društvenim temama, u šta mogu da se uvere svi koji gledaju emisiju „Dobro jutro, Srbijo“.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nema sumnje da je pred harizmatičnom Krunom svetla budućnost. Poseduje sve potencijale da izgradi zvučno ime u svetu televizije, a pošto uz sebe ima učitelja kakav je Milomir Marić, koji joj je najveći uzor, njeni snovi na najboljem su putu da se ostvare. Osim toga, mlada voditeljka je rođeni borac.

- Odustajanje nikada nije bilo opcija, za sebe sam oduvek imala planove. Maštala sam o velikim stvarima i sada radim na tome. Pozitivan stav i vera u dobar ishod veoma su važni - poručila je Kruna u jednom intervjuu.

Njen Instagram ispunjen je fotografijama sa radnog mesta, a komentari ispod njih ispunjeni su komplimentima. Da pomenemo tek jedan: „Najlepša voditeljka. Sa lakoćom, nestvarnim šarmom i lepršavom snagom intelekta vodi program.“ Slažemo se sa konstatacijom.

Bonus video:

00:33

Milomir Marić prvi intervju imao sa 14 godina

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.