NADLEŽNE INSTITUCIJE MORAJU DA REAGUJU ZBOG MILETA KITIĆA: Pogledajte šta je PEVAČ uradio, JEL OVO SME?
Mile Kitić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

havarija

NADLEŽNE INSTITUCIJE MORAJU DA REAGUJU ZBOG MILETA KITIĆA: Pogledajte šta je PEVAČ uradio, JEL OVO SME?

Pevač uzurpirao trotoar i izludeo građane, a evo šta ga čeka!

Objavljeno: 18:07h

Pevač Mile Kitić našao se na meti kritika, nakon što je na jednoj Instagram stranici objavljeno da je ispred svoje kuće na Lekinom brdu zauzeo iscrtano parking mesto.

Ekipa Kurira posetila je ulicu gde se nalazi njihova kuća i uverila se da su fotografije na društvenim mrežama autentične, te da je Mile zaista uzurpirao parking mesta ispred svoje kuće i postavio rampe.

Sada se oglasila komunalna služba opštine na kojoj se nalazi kuća Mileta Kitića.

Mile Kitić uzurpirao parking
Mile Kitić uzurpirao parkingfoto: Kurir

- Prijava je stigla putem našeg sajta, tj. službenog mejla komunalne inspekcije - potvrdio je rukovodilac komunalne inspekcije.

- Dobili smo prijavu da su postavljene dve zapreke na dva parking mesta. Nemamo potvrdu da je to bilo ko izvršio, osim fotografije koja je stigla na naš službeni mejl - rekli su iz odeljenja za komunalnu inspekciju i otkrili da će se kontrola svakako izvršiti:

- U postupku vanrednog inspekcijskog nadzora inspektor će izvršiti kontrolu i utvrditi lice koje je odgovorno za to, ko god to bio, da se zapreke uklone ako nemaju dozvolu - rekao je rukovodilac koji je otkrio šta čeka pevača ako se ispostavi da nema dozvolu:

1 / 3 Foto: Kurir

- Ako se potvrdi da za to nema dozvolu, vodiće se postupak za uklanjanje - rekao je rukovodilac odeljenja za komunalnu inspekciju opštine Voždovac, Nenad Mitrović.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.