NEMA ŠANSE DA BISTE STE MOGLI DA JE PREPOZNATE: Isplivala fotka Zorannah pre OPERACIJA, da li je realno da ovo ONA?
Zorannah, Foto: Instagram

IZNENADIĆETE SE

NEMA ŠANSE DA BISTE STE MOGLI DA JE PREPOZNATE: Isplivala fotka Zorannah pre OPERACIJA, da li je realno da ovo ONA?

Pogledajte kako je Zorana Jovanović Zorannah izgledala pre samo nekoliko godina i pre nekoliko plastičnih korekcija.

Objavljeno:

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah postala je jedna od najpopularnijih naših blogerki koja je među prvima započela karijeru u Srbiji. Jedno vreme nije mogla da se odbrani od fanova, a onda se sve češće nalazila na meti žestokih kritika, prvo jer je prodavala staru nošenu garderobu, a onda i kada je izjavila da "muškarci iz Srbije za nju ne postoje", kao i kada je objasnila da je morala da stavi veće silikone.

Blogerka je često boravila u Americi, a tamo se sada i zaljubila u slavnog sportistu s kojim je već neko vreme u vezi, a nije isključeno da će se uskoro i venčati.

Zorannah na svom izgledu može da zahvali plastičnim korekcijama. Ona je ranije imala jako tanke obrve, ne toliko bujne usne, manje grudi i drugačiji nos. Od svega što je menjala, priznala je samo povećanje grudi. Iako je ranije izjavljivala kako voli svoje malo poprsje, ipak se odlučila za silikone, koje je kasnije povećala kako je tada rekla, morala je da stavi veće, jer je to bilo jedino rešenje.

1 / 5 Foto: Instagram

Zorana je započela zajednički život s golmanom, a on iza sebe već ima jedan brak. Ona je izabrala njihov novi stan, a kako je i sama govorila u svom videu na Jutjub kanalu, golman Eloj Rum joj ispunjava sve želje i na mnoge joj je načine dokazao ljubav.

Ovako je Zoranahh izgledala plastičnih korekcija
Ovako je Zoranahh izgledala plastičnih korekcijafoto: Printscreen Youtube/thefashionbloger

"Kupili smo mi prelep stan u Holandiji, a i on je ovde žievo s bivšom ženom, tako da ova kuća nikada ni nije bila moja. Ali tu smo se zaljubili i sve", rekla je Zorana, a onda je krenula da plače.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Esrpeso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.