ŠUŠKA SE DA JE LUNI ĐOGANI PONUĐEN VELIKI NOVAC DA UĐE U ELITU: Da li bi ovoj CIFRI bilo ko ODOLEO?
Mnogo bi želeli da vide Lunu Đogani u rijalitiji, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mnoge interesuje

ŠUŠKA SE DA JE LUNI ĐOGANI PONUĐEN VELIKI NOVAC DA UĐE U ELITU: Da li bi ovoj CIFRI bilo ko ODOLEO?

Mnoge se u poslednje vreme govori o tome da li će Luna ući u Zadrugu 7

Objavljeno:

Blogerka i pobednica rijalitija "Zadruga 2" Luna Đogani trenutno uživa sa porodicom punim plućima nakon drugog porođaja, a kako navode domaći mediji, Luna je dobila pobudu da uđe na sedam dana u rijaliti i to za čak 50.000 evra.

- Luna je veoma popularna otkako je sredila život i zasnovala porodicu. Pokazala se kao dobra supruga i majka, ali je zato u medijima nema onoliko koliko bi to njeni fanovi želeli. Mnogi su pisali da bi hteli ponovo da je vide u rijalitiju, pa je za kratak period u koji bi mogla da se uklopi i pored svih privatnih obaveza dobila veoma primamljivu ponudu i vrtoglavu sumu, kojoj bi malo ko odoleo - priča izvor blizak Đoganijevoj.

- Međutim, poznavajući Lunu, teško da bi se ona odvojila od ćerki Lane i Mije u ovom trenutku. Trenutno je fokusirana samo na njih i mnogo im je posvećena, ali nikad se ne zna. Ona se još nije izjasnila. Ostalo je da javi pod kojim okolnostima bi se pojavila i kada je realno da se organizuje zbog bebe s obzirom na to da se tek porodila. U svakom slučaju, publika je izrazila želju da je ponovo gleda 24 sata pred kamerama. Pogotovo sada, kada je dosta zrelija, ostvarila se kao supruga i majka, pa ljudi hoće da je vide i u njenom novom izdanju.

Luna Đogani nedavno je priznala da jedva čeka da svoju liniju dovede do savršenstva.

- Moja prva ćerka je odlično prihvatila sestru. I ona je mala, dosta je posesivna, voli pažnju, ali je baš lepo prihvatila, stalno je s njom. Čak je i hrani, peva joj... Dobro je što se Lana ne žali. Zaista sam srećna što ima takav odnos prema njoj - rekla je Luna, pa otkrila da bi, pored njih dve, volela da ima i jednog dečaka:

- Zasad ne planiram treće dete, ali bog je taj koji odlučuje. Želim neko vreme da budem mama s dvoje dece, da se skockam, doteram, sad imam neku motivaciju. Već sam počela da radim na sebi, na režimu sam, ako bude trebalo da imamo i treće dete, da sačekamo pet-šest godina. Hvala bogu da to nama nije problem, što da ne, još jedan dečak. Luka nam je ime za dečaka.

Bonus video:

01:57

MARIJA I MARKO BULAT PONOVO ZAJEDNO! OGLASILI SE ZA ESPRESO POSLE SKANDALA: Iskreno o svemu, privatnost na tacni

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.