OTAC GA JE TUKAO, A U ŠKOLI SU GA MALTRETIRALI: Jeziva ispovest Milana Miloševića tera strah u KOSTI
Milan Milošević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

sudbina

OTAC GA JE TUKAO, A U ŠKOLI SU GA MALTRETIRALI: Jeziva ispovest Milana Miloševića tera strah u KOSTI

Voditelj Milan Milošević je otvorio dušu i progovorio o teškom detinjstvu i maltretiranju koje je preživeo

Objavljeno:

Voditelj Milan Milošević iskreno je pričao o svom detinjstvu, osnovnoj i srednjoj školi, bolesnom bratu, ocu i majci, zbog koje nije mogao da zadrži suze.

Za svoje detinjstvo rekao je da nije bilo nesrećno,jer je iskoristio sve što je bilo lepo,gledao je da uvek gleda pozitivno.

U osnovnoj školi je bio maltretiran i priznao je da je putovao od škole do kuće i po sat ipo vremena, jer je išao okolnim putevima, da ga ne bi presretali. Mogao je samo majci da kaže šta mu se dešavalo u školi i zbog toga mu je ispred kuće uzimala pantalone i jaknu, da otac ne bi video kada bi stigao kući, jer kako je istakao, tata mu je bio jako agresivan, čovek koji je reagovao u trenutku.

1 / 2 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Odrastao je sa bolesnim bratom, pet godina mlađim od njega, i to mu je teško padalo jer mu je majka radila po 12 sati.

Radila je u njivi, kako bi za sve zaradila, jer mu je otac ostavljao platu po kockarnicama. Brata su morali da pošalju u dom, gde bi dobijao specijalnu negu, jer je stanje krenulo da mu se pogoršava, te je postao agresivan. Njegova majka je to vrlo teško podnela.

Istakao je da je vremenom njegov otac sve više i češće pio, te i da se švalerisao, a da je njegova majka dobijala batine od njega, sve dok mu se otac nije šlogirao. Milan mu to nikad neće oprostiti.

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dodao je, da onog trenutka kad je njegova majka rodila nesposobno dete, da je postala očev rob i da nisu mogli nigde da pobegnu, jer nisu imali gde.

Milan je priznao da jeste hrabro pričati javno o ovako teškim problemima, ali i da je jako teško, zbog čega se često i lako rasplače, ali da gleda da pomogne svima koji imaju probleme.

Milošević nije mogao da zadrži suze u emisiji, na temu njegove majke, da li joj je dovoljno pomogao. Pitao je skoro jednu prijateljicu sa kojom je odrastao:

- Šta misliš da li sam dovoljno uradio za majku - bio je iskren Milan koji je dodao:

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pitao sam da li sam pogrešio što sam otišao od kuće. Ona je očekivala ceo život od mene da se ja vratim tamo da živim. Ona sad živi sama i neće da živi u Beogradu, a ja živim na pola sata odande - rekao je voditelj.

Dodao je da ide stalno, ali jednostavno ne može da živi tamo. Stalno pita sebe da li je negde pogrešio, da li je mogao više da joj pomogne.

Od srednje škole mu je krenuo život na bolje i nikome nije želeo da kaže kada se preselio iz Sremske Mitrovice u Novi Sad. Međutim Novi Sad ga je jako brzo zasitio i Beograd mu je postao izazov, gde se u isti deselio posle dve godine življenja u Novom Sadu. Zaposlio se kao konobar, a rekao je da čim je imao malo više bakšiša voleo je sebe da počasti šopingom. Prvi veći bakšiš je dao na opremanje slave, zbog čega mu je majka bila presrećna jer je bila puna trpeza.

Prisetio se i perioda kada je prvu put probao "travu", ali je istakao da nije probavao druge droge.

1 / 2 Foto: Kristina Stojanović

Prva ljubav mu se desila u srednjoj školi, gde je bio zaljubljen u Natašu, priznao je i da je hteo da je oženi, ali ih je put odveo na različite strane.

Istakao je da dugo godina nije u vezi i da nema ništa protiv se*sa za jednu noć,ali nema vremena za to.

Završio je rekavši da su to stvari koje njega bole ceo život i koje živi ceo život i koje će ga boleti, završio je Milan potresnu ispovest za "Informer"

Bonus video:

05:58

Milan Milošević slavi rođendan

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.