SPAVAO NA BUĐAVOM DUŠEKU, A SADA ŽIVI KAO CAR: Kuća Mileta Kitića je kao PALATA, a od ovog detalja PADAJU VILICE
Mile Kitić, Foto: Nemanja Nikolić

ima se može se

SPAVAO NA BUĐAVOM DUŠEKU, A SADA ŽIVI KAO CAR: Kuća Mileta Kitića je kao PALATA, a od ovog detalja PADAJU VILICE

Pevač Mile Kitić je imao oskudno detinjstvo, ali sada živi kao pravi car

Objavljeno:

Folk pevač Mile Kitić sa suprugom Martom Savić i ćerkom Elenom živi u luksuznoj vili u Beogradu od pola miliona evra, ali nekada nije bilo tako i put do njegovog uspeha nije bio nimalo lak.

- Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari - ispričao je Mile svojevremeno.

- Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive - prisetio se pevač tada za domaće medije.

1 / 3 Foto: Espreso

Kitić je dodao da je kada je došao u Beograd stanovao kod prijatelja, poznatog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje koji je pomogao i mnogim drugim estradnjacima.

- Munja nam je svima pomogao, pogotovo nama iz unutrašnjosti. Spavali smo kod njega i ako nam je trebao novac, Munja je uvek bio tu za nas – prisetio se proslavljeni folker.

1 / 2 Foto: Nemanja Nikolić

Inače, oni su svoj luksuzni dom u Beogradu opremili skupocenim nameštajem, a spoljašnost kuće je bele boje, vila je opasana visokim zidinama sa crnom ogromnom kapijom, a roletne na prozorima spuštene, kako se sa ulice ne bi videla unutrašnjost nekretnine.

Vila je ogromna
Vila je ogromnafoto: Nemanja Panić

Kuća je ušuškana između zgrada, a nemoguće je ne primetiti je budući da "bode" oči svakome ko se nađe u toj ulici.

Bonus video:

01:39

MILE KITIĆ OTKRIO TAJNU NJEGOVE ĆERKE IZ KUPATILA! Pevač potom rekao šta misli o Eleninom novom dečku: Ne znam koliko će trajati

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.