MILICA VESELINOVIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Žestoko UDARILA na Mensura, pa spomenula njegovu MAJKU i ADVOKATE
Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić, Foto: © ATA Images

BRUTALNA

MILICA VESELINOVIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Žestoko UDARILA na Mensura, pa spomenula njegovu MAJKU i ADVOKATE

Bivša rijaliti učesnica Milica Veselinović oglasila se za Espreso nakon razgovora sa Mensurom Ajdarpašićem.

Objavljeno:

Bivša rijaliti učesnica Milica Veselinović oglasila za Espreso nakon što je pre neki dan imala razgovor sa bivšim dečkom Mensurom Ajdarpašićem tako što je ona bila Drvo mudrosti u Eliti.

Naime, ekipa portala Espreso pozvala je Milicu nekoliko dana nakon razgovora kako bi nam otkrila kako se osećala tokom razgovora sa Mensurom i da li možda tokom razgovora osetila neka osećanja prema njemu.

- Meni je to bilo jako zanimljivo, osećanja ne postoje odavno, sada sam se samo u to uverila, nisam i niti imam problem da ga pitam šta god jer ono sto sam pričala i sto pričam je istina - rekla je Milica, a onda nam otkrila i da je čula njegov razgovor sa Miljanom Kulić u kojem je negirao da su se oni čuli i videli:

Razgovor Milice i Mensura
Razgovor Milice i Mensura foto: Printscren/youtube/Zadruga Official

- Da, čula sam sam razgovor, ali sam takođe videla da je i hteo razgovor sa produkcijom i da je hteo da izađe, ne znam čemu tolika drama, moj razgovor nije bio provokacija, on je u rijatiju, davao je intervjue dok sam bila ja u rijatiju , ne znam čemu toliki problem sa suočavanjem, manje više nije mi bitno - rekla je Veselinovićeva.

Mesnur je nakon razgovora sa Milicom, pričao sa cimerima iz rijaltii i rekao da ne želi ništa da priča kao i da će njegovi advokati uraditi sve što je potrebno, a Milica za to kaže da je smešna priča kao i da sve radi zbog podrške napolju:

Milica Veselinović o razgovoru sa Mensurom
Milica Veselinović o razgovoru sa Mensuromfoto: Petar Aleksić

- Priča za advokate, ja bih rekla da je to smešna priča. U "Zadruzi 5" je stalno ponavljao da neće moći majci odneti novac, a sad daje na advokate... Mislim da je to više da bi se opravdao podršci, kroz razgovor je i sam rekao sve i da je istina da je njegova stvar.

Za sam kraj pitali smo da li će ući u Elitu i kada bi ušla kako bi se ponašala prema Mensuru.

Milica Veselinović o ulasku u Elitu
Milica Veselinović o ulasku u Elitufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Nisam razmišljala o ulasku u Elitu, kada bi došlo do toga ponašala bih se prema njemu kao i prema ostalima, izuzetak ne postoji - završila je Milica.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/ Ivana Radivojević )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.