POSLE TOLIKO GODINA ISPLIVALA ISTINA O BRAKU VERICE I 35 GODINA MLAĐEG VELJKA: Frapiraće vas ČINJENICE o venčanju
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

malo ko zna

POSLE TOLIKO GODINA ISPLIVALA ISTINA O BRAKU VERICE I 35 GODINA MLAĐEG VELJKA: Frapiraće vas ČINJENICE o venčanju

Neformalan stil je karakterisao i njihovu svadbu, održanu pre deset godina.

Objavljeno:

Brak kreatorke Verice Rakočević i 35 godina mlađeg muzičara Veljka Kuzmančevića oduvek je bio zanimljiv javnosti, a i sami su svesni da su mnogi njihovoj ljubavi prognozirali kratak rok trajanja.

Međutim, deset godina kasnije, Veljko i Verica, slave godišnjicu braka u nikad većoj ljubavi.

Dok je Kuzmančević ponosan na uspeh, izgled i sve vrline svoje supruge, Verica ne zaostaje s komplimentima na račun svog muža, te ne propušta priliku da istakne njegov kompozitorski talenat, te nema sumnje da je njihova ljubav jaka koliko i na početku njihove veze, kao i da njihova osećanja vremenom nisu izbledela.

Neformalan stil je karakterisao i njihovu svadbu, održanu pre deset godina. Oni su tada ispoštovali dva običaja koji navodno predviđaju dug zajednički život i doživotnu ljubav.

Neformalan stil je karakterisao i njihovu svadbu, održanu pre deset godina.
Neformalan stil je karakterisao i njihovu svadbu, održanu pre deset godina. foto: Marija Mladjen/ATAImages

- U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite - ispričala je kreatorka.

Verica je imala želju da se venčanje održi u četvrtak, jer je čula da takvi brakovi traju čitav život. Takođe, odlučila je da ne šije sebi venčanicu, jer joj je majka, krojačica, ispričala da to donosi nesreću.

1 / 4 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Modna dizajnerka izabrala je mini haljinu, a kombinaciju su dopunile crne čizme i buket suncokreta kao bidermajer. Mladoženja je obukao elegantan sako poznatog brenda i jedan neobičan detalj - nosio je kapu, jer nije voleo kratku kosu kakvu je tad imao.

Bonus video:

03:40

Verica Rakočević intervju

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.