OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE MILAN STANKOVIĆ ZAPRAVO DOŠAO U BEOGRAD: Ova žena je BITNA, VRAĆA SE NA STUDIJE KASNIJE
Milan Stanković posetio majku u Beogradu, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

saznalo se

OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE MILAN STANKOVIĆ ZAPRAVO DOŠAO U BEOGRAD: Ova žena je BITNA, VRAĆA SE NA STUDIJE KASNIJE

Povukao sa javne scene i posvetio se religiji, a evo zašto je došao

Objavljeno: 15:24h

Privatni život pevača Milana Stankovića intrigira javnost već duže vreme otkako se povukao sa javne scene i posvetio se religiji. Milan, koji je hteo da postane iskušenik u manastiru Podmaine, pre nekoliko nedelja postao i student teologije na čuvenoj crkvenoj akademiji Atonijada na Svetoj Gori, gde boravi već neko vreme.

Stanković je ovog vikenda uhvaćen u provodu u Beogradu, gde je prisustvovao jednoj rejv žurki.

Kako saznaje Kurir, Milan je samo za vikend došao iz Bogoslovije sa Svete Gore kako bi posetio majku i odmah se vraća na studije teologije. Stanković je iskoristio i da se vidi sa prijateljima pa je tako otišao na žurku.

Pevač je jednom prilikom ispričao kako se okrenuo veri.
Pevač je jednom prilikom ispričao kako se okrenuo veri.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, kako smo ranije ekskluzivno pisali, pevač je u jeku popularnosti okreno leđa estradi i skroz promenio život kako bi bio podrška svojoj majci, za koju je izuzetno vezan. Ona je duže vreme bolovala od teške bolesti, a pevač je na sve načine pokušavao da joj pomogne. Tako je on uz pomoć svojih prijatelja stupio u kontakt s vrhunskim stručnjacima, koji su dali svoju dijagnozu i prepisali terapiju, na koju je Milanova majka redovno išla, ali rezultati i dalje nisu bili dobri, ni ohrabrujući... Uporedo s bitkom za zdravlje najvažnije osobe u njegovom životu, Milan je počeo sve više da čita molitve i duhovnu literaturu, a zatim i da odlazi u manastir Podmaine. On se tamo svakodnevno molio za njeno zdravlje i isceljenje (ozdravljenje) duše i tela, a kada se u pauzi lečenja ukazala prilika, Milan je došao iz manastira i odveo je u svetinju kako bi konstantno bio uz nju.

Pevač je jednom prilikom ispričao kako se okrenuo veri.

- Kršten sam još kao beba da bih preživeo, a preživeo sam mnogo u svom kratkom životu. Svi mi imamo stremljenja, želje, planove, uspehe, ideje. Velike darove mi je dao Bog, a s tim ide i veliki krst. Ali u ludilu ovog vremena, duhovno slepi, gluvi i nemi, svegrešni, pale prirode, svi neminovno ozbiljno promašujemo i sa zakašnjenjem osetimo da bez logosa božjeg nema života, niti smisla. To su potvrdili svi koji se življenjem ozbiljno bave. Sve nauke, filozofije, revolucije, ideologije, limitirane su okvirom stvorenog, bez pristupa tajni Tvorca, uzroka. A sve se na kraju završava Gospodom, jer kroz njega je sve i postalo - objasnio je Milan jednom prilikom.

Bonus video:

00:34

ŽENE SU 100 PUTA BOLJE OD MUŠKARACA! Vuk Drašković izneo svoj stav: Svo zlo dolazi od mog pola, MI SMO TI KOJI SPLETKARE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.