SUZA SUZU STIŽE, DOK JE KOLEGINICA TEŠI! MILICA TODOROVIĆ ZATEČENA PRIZOROM: Emocije EKSPLODIRALE u njoj
Milica Todorović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dirljivo!

SUZA SUZU STIŽE, DOK JE KOLEGINICA TEŠI! MILICA TODOROVIĆ ZATEČENA PRIZOROM: Emocije EKSPLODIRALE u njoj

Milica Todorović kad je videla iznenađenje, suze su joj se same slivale niz lice

Objavljeno:

Pevačica Milica Todorović sinoć je u jednom luksuznom lokalu u Beogradu proslavila svoj 33. rođendan, a od sreće se u jednom trenutku i rasplakala.

Naime, Milica Todorović je u društvu svojih najmilijih proslavila rođendan, a na slavlju joj je pevala pevačica Indira Radić, koja je atmosferu dovela do usijanja.

- Draga moja Milice, želim ti da večeras blistaš punim sjajem, da sve ono što nisi ostvarila ostvariš i ispuniš sva svoja očekivanja, jer ti to zaslužuješ. Želim ti brilijantnu godinu, punu ljubavi, punu sreće, punu zdravlja, tebi i tvojim najmilijima. Srećan rođendan Milice - uputila je čestitku pred svima Indira Milici koja joj se pridružila na podijumu, pa su zajedno zapevale veliki hit: "Tri čaše".

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U tom momentu su stigli torta i šampanjac za Milicu, što je nju raznežilo, pa se rasplakala, a Indira ju je sve vreme grlila.

Na proslavili Milicinog rođendana su bile i pojedine njene kolege, među kojima su Ilda Šaulić, kum i kolega Stevan Anđelković, zatim i frizer Stevan Radivojević u društvu pevačice Marine Visković.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

00:31

Prva gošća Milica Todorović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.