Bivšu farmerku ISKASAPIO teniski trener, polomio joj sva rebra, a ona ovako SADA izgleda! (FOTO)
Foto: Printscreen

Sredila se

Bivšu farmerku ISKASAPIO teniski trener, polomio joj sva rebra, a ona ovako SADA izgleda! (FOTO)

Pevačicu su tokom boravka u rijalitiju pojedini farmeri napadali da je oralno zadovoljila Ivana Gavrilovića, kao i da poseduje lični porno-snimak
Objavljeno:

- Sva rebra mi je polomio. Nemam snage ni da pričam. Toliko sam se potresla da ne mogu da vam opišem. Aleksandar mi je više puta pretio. On je upao u moj stan na Vračaru, polomio mi je mobilni i fiksni telefon i napao me. Smrti sam gledala u oči, bilo je pitanje sekunde. Nožem me je napao i polomio mi sva rebra. Ponavljao je da ću proći kao Ksenija Pajčin, da ću doživeti njenu sudbinu. Meni su život spasile moje pudlice koje su lajale dok me je on lomio. Na svu sreću, komšije su to čule i shvatile su da nešto nije u redu. Ja nisam mogla nikog da pozovem, uništio je sve telefone - rekla je tada pevačica kroz jecaje i dodala:

foto: Printscreen

- Nije ovo prvi put da me je taj čovek napao. Posle jedne žurke taj Aleksandar Zdravković me je napao. Spasao me je Ivan Marinković, sa kojim sam bila na Farmi. Tad mi je rekao: ”Bićeš moja ili ničija”. Njega su već hapsili zbog iste stvari i sada je iza rešetaka. Policija kaže da o ovome ne treba da se ćuti, posebno što sam ja estradna ličnost - kazala je Svetlana.

Ovako ona sada izgleda:

Bonus video

CECU DECA JEDNOSTAVNO OBOŽAVAJU: Napravila je pravo SLAVLJE, a OVO je uradila KASNIJE!

(Espreso.co.rs/Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.