OVO JE ŽENA RADOŠA BAJIĆA! Bolovala je od TEŠKE BOLESTI, a njihova ljubavna priča tera SUZE NA OČI
Radoš Bajić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ljubav

OVO JE ŽENA RADOŠA BAJIĆA! Bolovala je od TEŠKE BOLESTI, a njihova ljubavna priča tera SUZE NA OČI

Supruga Radoša Bajića je imala velikih zdravstevnih problema i jedva je pobedila u borbi za život, a ovo je njihova ljubavna priča

Objavljeno:

Glumac Radoš Bajić već preko 40 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Milenom, koja se gotovo nikada ne pojavljuje u javnosti.

Glumac je ranija ispričao, sa njom je počeo od nule i jedno drugom su snažna podrška. .

Naime, Radoš često objavljuje fotografije, a jednom prilikom je to uradio dok su bili u šetnji.

- U našoj ulici - 8.mart 2023…. Posle duge i neizvesne zime, moja Milena i ja sa našim Prletom u prazničnoj šetnji... Na mnogaja ljeta i u slavu života… - napisao je Bajić tada.

Inače, glumčeva supruga vodila je bitku sa opakom bolešću, a on joj je tada bio najveća podrška.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke, a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Bonus video:

01:27

JAVLJAJU MI SE LJUDI IZ SARAJEVA KOJE JE SRAMOTA! Radoš Bajić za Kurir TV: Filmski festival je od sada JEDNA OGROMNA PUTAČA

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.