NAŠA PEVAČICA JE RADILA KAO ČISTAČICA RIBAJUĆI TOALETE: Cakana priznala u šta je uložila svoj prvi zarađeni NOVAC
Dragica Radosavljević Cakana, Foto: © ATA Images

IZNENADIĆETE SE

NAŠA PEVAČICA JE RADILA KAO ČISTAČICA RIBAJUĆI TOALETE: Cakana priznala u šta je uložila svoj prvi zarađeni NOVAC

Ne stidi se svojih početaka

Objavljeno:

Dragica Radosavljević Cakana je jedna od naših najpoznatijih pevačica, ali nije poklela pred trendovima i u skladnju s njima menjala muziku, već je ostala dosledna i verna sebi i svojoj publici. Sada je otkrila šta joj je bio prvi posao i priznala kako je to izgledalo.

– Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više blejale nego što smo čistile – sa osmehom se prisetila pevačica u emisiji ”Iz profila” i otkrila da je svoj prvi zarađeni novac uložila u renoviranje porodične kuće:

– Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena – kazala je Cakana.

Cakana je pre radila kao čistacica
Cakana je pre radila kao čistacicafoto: Dragan Kadić

Pevačica je priznala i da ne žali da da novac za krpice, te je otkrila da je nedavno kupila patike koje retko ko može sebi da priušti.

– Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se šta mi je ovo trebalo? Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno završile su kod moje unuke (smeh) – piznala je Dragica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.