NOVINARI PITALI SNEŽANU ĐURIŠIĆ JEL PROBALA "KARLEUŠIN SOK", njen odgovor će dugo ODZVANJATI - da, TAJ sok!
Snežana Đurišić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

URNEBESNO

NOVINARI PITALI SNEŽANU ĐURIŠIĆ JEL PROBALA "KARLEUŠIN SOK", njen odgovor će dugo ODZVANJATI - da, TAJ sok!

Snežana Đurišić o "Karli đusu", pevačica je bila veoma iskrena i direktna

Objavljeno: 18:27h

Snežana Đurišić komentarisala je rad, karijeru i nove albume Jelene Karleuše, a komentar na popularni "Karli đus" nasmejao je sve, pa i nju.

Iako je to već jednom komentarisala, ali vrlo škrto, Snežanu su pripadnici medija na današnjem snimanju Zvezda Granda ponovo pitali šta misli o njenim novim pesmama.

- Jelena Karleuša svoj posao radi na svoj način i to je za svako poštovanje, apsolutno ne treba ništa dalje reći od toga. Sad ko voli ovo, a ko ne voli to je već stvar ukusa i ne bih uopšte dalje komentarisala - rekla je Sneža.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na pitanje kako se njoj lično dopadaju škakljivi tekstovi pesama za koje mnogi komentarišu da su ispred svog vremena, Sneža kratko poručuje:

- Ja sam navikla da ona to tako radi, navikla nas je na to. Ja mogu da kažem da ja to ne bih, ali ona žena ulaže u sebe i u ono što radi.

Ono što je nasmejalo sve jeste i pitanje upućeno Snežani, a tiče se popularnog "Karli đusa" koji se pominje u pesmi "Karlybi*ch".

1 / 5 Foto: Printskrin: Instgaram/karleusastar

Međutim, koktel na kojem piše "Karli đus" je počeo da se pravi i prodaje po klubovima i privatnim proslavama, a na pitanje da li ga je možda probala, Snežana je počela da se smeje.

- Ne znam o čemu pričaš... (smeh) - rekla je.

Bonus video:

05:59

Snežana Đurišić na finalu Zvezda Granda

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.