"AKO KARLA IMA PROBLEM SA MNOM, NEKA GA REŠAVA SAMA" Marija Šerifović BRUTALNO ISKRENO o odnosu sa Karleušom
Marija Šerifović, Foto: Ana Paunković

otvorila dušu

"AKO KARLA IMA PROBLEM SA MNOM, NEKA GA REŠAVA SAMA" Marija Šerifović BRUTALNO ISKRENO o odnosu sa Karleušom

Povodom novog albuma - pevačica je nije zvala

Objavljeno:

Marija Šerifović, govoreći o svom novom albumu koji je izbacila posle duže pauze, istakla je najpre koliko je zadovoljna reakcijom svoje publike na isti. Onda, u razgovoru s medijskim ekipama dotakla se nekadašnje „drugarice iz klupe" u „Zvezdama Granda", Jelene Karleuše, pa kazala kako se ovim povodom nisu čule.

- Sa Jelenom Karleušom nemam ni najmanji problem. Ako ga ona ima, mislim da to treba svi da čujemo. Zaista ne znam, ovo je moj jedini odgovor. Mislim da su neke druge stvari u životu za pružanje podrške važnije, kada je naš posao u pitanju, a to je ono kada se ugase kamere. Ja s tim nemam problem. Ako Karla ima neki problem, neka ga rešava sama sa sobom - izjavila je Marija, koju JK odnedavno više i ne prati na Instagramu, što je podiglo ogromnu prašinu u javnosti.

- Poslednji album je izašao 2014, 2015. godine su se dešavali singlovi koji su bili jednako značajni... Ali (sada), bio je red za album, nekako. Radovala sam se tome - kazala je za svoj novi projekat ona, posebno ispunjena što se fanovima toliko dopao.

Marija Šerifović o novom albumu i Jeleni Karleuši
Marija Šerifović o novom albumu i Jeleni Karleušifoto: M.P./ATAImages

Noć pre nego što je ugledao svetlost dana, inače, dozvolila je Aleksandri Prijović da posluša delić, pa je i rasplakala.

- Da (smeh). Čule smo se noć pre nego što je album izašao, pa sam joj dala da čuje pesmu. Ridala, ridala je fino! - rekla je Marija za 24sedam.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.