Rasta progovorio o optužbama da je fizički napao Loku i ŠOKIRAO SRBIJU! Ovo je prava istina o tuči repera i voditelja!
Foto: Printscreen / Youtube / RTV Pink Official

otkrio pravu istinu

Rasta progovorio o optužbama da je fizički napao Loku i ŠOKIRAO SRBIJU! Ovo je prava istina o tuči repera i voditelja!

Ovo je jedan scenario čoveka koji na sve moguće načine pokušava da izbegne i okrene priču u svoju korist, rekao je, između ostalog reper
Objavljeno: 13:55h

Juče je kao bomba odjeknula vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta posle rasprave sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme ''Maskom'' priveden na razgovor u policijsku stanicu 29. novembar.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Kako je otkrio izvor blizak sukobljenim stranama, do rasprave je došlo zbog Lokinog duga prema Rasti, a nakon toga, Loka je tvrdio da ga je Rasta fizički napao.

- Loka već godinama duguje novac Rasti, ali i mnogim drugim muzičarima, a Đurić je odlučio da sada zatraži svoj novac. S tom namerom je otišao u Lokinu agenciju, međutim, Nešović je bio poprilično neljubazan i nije želeo da mu isplati dug. Došlo je do manjeg koškanja, a onda je Loka pozvao policiju koja je repera privela na razgovor nakon kog je odmah pušten. Rasta je u policiji objasnio da mu Loka duguje novac, kao i mnogima zbog čega će policija verovatno pokrenuti istragu protiv Nešovića - kaže dobro obavešteni izvor.

foto: Twitter

Reper i član žirija emisije "Ja imam talenat" juče se nije oglašavao, ali sada je progovorio o spornoj situaciji i objasnio šta se tačno dogodilo.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.