ŠERBEDŽIJA IMA NA ŠTA DA BUDE PONOSAN: Poznata PEVAČICA je njegova ĆERKA, evo pod kojim IMENOM se predstavlja
Rade Šerbedžija, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

naslednica

ŠERBEDŽIJA IMA NA ŠTA DA BUDE PONOSAN: Poznata PEVAČICA je njegova ĆERKA, evo pod kojim IMENOM se predstavlja

Glumac se pre nekoliko dana na jednom prestoničkom događaju pojavio sa ćerkom

Objavljeno: 10:45h

Rade Šerbedžija retko se pojavljuje na društvenim događajima, a nedavno je iskoristio tu priliku i došao na jedan festival u Beograd i to u društvu svoje ćerke Milice Šerbedžije koja živi potpuno drugačiji život od svog slavnog tate.

Ponosni tata se pojavio u elegantnom crnom sakou i sivim farmerkama, dok je naslednica blistala u dugoj bež-sivoj haljini koju je upotpunila bež potpeticama.

Inače, Milica se doslovno krije od medija, živi život iza kamera, ali čini se da krv nije voda, pa tako od muzike htela, ne htela ne može da pobegne.

Ćerka Radeta Šerbedžije je pevačica
Ćerka Radeta Šerbedžije je pevačica foto: Marija Mladjen/ATAImages

Milica je u jednom od retkih intervjua progovorila o svom albumu i svojoj odluci da postane Eliot Alma, njen alter ego, po kome je poznaju u muzičkom svetu.

- Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam sebe previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizirala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je reč o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga.

Ponosni tata se pojavio u elegantnom crnom sakou i sivim farmerkama, dok je naslednica blistala u dugoj bež-sivoj haljini koju je upotpunila bež potpeticama
Ponosni tata se pojavio u elegantnom crnom sakou i sivim farmerkama, dok je naslednica blistala u dugoj bež-sivoj haljini koju je upotpunila bež potpeticamafoto: Marija Mladjen/ATAImages

- Alma je moje srednje ime kojim me niko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme - objasnila je Milica za Večernji.hr.

Inače, Milica ima 25 godina i završila je Muzičku akademiju LIPA u Liverpoolu i svoj prvi album snimila sa prijateljima, studentima te škole koju je osnovao Pol Makartni.

- Pojavio se nekoliko puta, ali nažalost nikad ga nisam videla. Propustila sam i dodelu svoje diplome, na kojoj ih on sam predaje i rukuje se sa studentima - ispričila je Milica

Podsetimo, iz prvog braka sa pokojnom balerinom Ivankom Cerovac Rade je dobio je sina Danila i ćerku Luciju, koja je takođe krenula njegovim stopama i važi za poznatu glumicu.

Nakon što se razveo od balerine Ivanke Cerovac, Rade je zaplovio u novu ljubavnu priču i to sa pozorišnom rediteljkom Lenkom Udovički. Iz te ljubavi rodilo se još troje dece, tri ćerke, tatine mezimice - Milica, Nina i Vanja.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.