PLJUGICA ISKRENO O GLASINAMA VEZANIM ZA RASPAD GRUPE: Niko se nije nadao da će ovako biti, otkriveni svi DETALJI
Desingerica I Pljugica, Foto: Instagram printscreen/dragomirdespic_design

bio je jasan

PLJUGICA ISKRENO O GLASINAMA VEZANIM ZA RASPAD GRUPE: Niko se nije nadao da će ovako biti, otkriveni svi DETALJI

Ono što je sve navelo na sumnju da će doći do njihovom razilaženja jeste prvo to što su došli odvojeno na koncert Nućija i Vojaža

Objavljeno:

Nakon koncerta Nućija i Vojaža, koji je bio pre dva dana u Beogradu, u javnosti se pokrenula priča da su poznati dvojac, Desingerica i Pljugica u lošim odnosima, kao i da će uskoro doći do njihovog razilaženja.

Pljugica je sada gostovao u jednom podkastu gde je otvoreno pričao o svemu. Voditelja je zanimalo da li će njih dvojica nastaviti dalje da snimaju, a Pljugica je bio odsečan i rekao da neće biti dalje saradnje između njih dvojice.

- Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na početak naš. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više. Zastili smo se odnosa jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone bili zajedno. Ja trenutno imam u planu da radim svoje tri solo pesme. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada - rekao je Pljugica.

Podsetimo, ono što je sve navelo na sumnju da će doći do njihovom razilaženja jeste prvo to što su došli odvojeno na koncert, a kasnije i Desingericina izjava.

- On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji - kazao je Desingerica.

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.