POZNATI SRBIN SE SKIDA ZA PARE! OTVORIO PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE: Zar je dotle došlo BRATE Mili?
Marko Milivojev, Foto: Printscreen/ Pink TV

neočekivano

POZNATI SRBIN SE SKIDA ZA PARE! OTVORIO PROFIL NA SAJTU ZA ODRASLE: Zar je dotle došlo BRATE Mili?

Mili je priznao da je otvorio nalog na Onli fensu

Objavljeno: 10:56h

Reper Marko Milivojev omladini poznatiji kao Mili, pre par meseci se našao u žiži interesovanja zbog svađe sa kolegom Devitom, a onda je usledio još veći šok kada je otkrio da je otvorio profil na platofrmi za odrasle Onli fans.

- Imam, ali nisam nešto preterano aktivan. Gotivno mi je bilo da to uradim jedini kao muškarac. Ja gledam da sam s*ks simbol i što se tiče muškaraca i žena, mene svi vole. Nisam toliko aktivan i ne dajem se tamo, uglavnom su to slike neke do pojasa - rekao je Mili koji je otkrio i šta mu to na pomenutoj mreži pišu pripadnice lepšeg pola:

- To je ludilo. Skoro me je jedna devojka oduševila, nije bilo ni vulgarno ni eksplicitno, napisala mi je: "Ja sam Mila, ti si Mili, ajde da se milujemo". To je meni kidanje jer volim originalne upade.

Kako je rekao tada, na račun mu ležu pare od pomenute mreže.

- Zarađujem, mada ne znam da li sam ikada podigao tu lovu, nešto mi uvek šalju. Meni to služi više zbog konekcije sa publikom koja želi da me vidi u nekom privatnom svetlu - objasnio je Mili tad.

Podsetimo, Mili i pevač Devito, ušli su u oštri sukob svojevrmeno, a sve zbog pesme "Mili, Mili" koju je objavio Devito, a za koju je Mili tvrdio da je prvo ponuđena njemu, te da ga je kolega molio da je snimi.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.