ŠTA JOJ BI? Svi bruje o potezu Džejle Ramović: Ovako nije pre GOVORILA, SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA
Foto: Instagram printscreen/dzejlaramovic

SVAKA ČAST na smelosti

ŠTA JOJ BI? Svi bruje o potezu Džejle Ramović: Ovako nije pre GOVORILA, SPAKOVALA KOFERE I OTIŠLA

Jedna stvar joj je bila na prvom mestu, a sada se sve menja

Objavljeno: 07:25h

Pevačica Džejla Ramović oduvek je dobijala pohvale na svoj račun, kako zbog zavidnih vokalnih sposobnosti, tako i zbog vaspitanja.

Nakon što je odnela pobedu u muzičkom talent šou-programu "Zvezde Granda" mnogi su očekivali da će iskoristiti ovaj momenat i posvetiti se karijeri, ali je ona, na sveopšte čuđenje, odlučila da se odseli sa Balkana i posveti se obrazovanju.

- Nigde ja ne žurim. Obrazovanje mi je na prvom mestu. Bitno mi je da se školujem i da imam alternativu u životu. Neće mi muzika pobeći nigde - poručila je tada Džejla za medije, nakon čega je upisala fakultet u Barseloni, gde se i preselila odmah zatim.

Džejla napustila Barselonu
Džejla napustila Barselonufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

U godinama koje su usledile, Ramovićeva je tek povremeno dolazila u Srbiju i davala intervjue kako bi promovisala malobrojne pesme koje je objavila, uvek ističući da daje sve od sebe da fakultet ne trpi zbog poslovnih obaveza.

Međutim, to se promenilo ove godine, budući da je pevačica spakovala kofere i napustila Barselonu, na veliku radost svojih roditelja.

- Shvatila sam da mi je isuviše naporno da pet dana nedeljno pratim predavanja u Barseloni, a onda da za vikend putujem u grad u kom nastupam ili u posetu kod roditelja u Goražde ili kod sestara u Sarajevo ili Mostar. U jednom momentu je počelo da ispašta i jedno i drugo, i studiranje i karijera. Zato sam donela odluku da se vratim nazad u Sarajevo da živim i da odatle pratim predavanja na fakultetu onlajn. Jednostavno je tako mnogo praktičnije jer je život u Barseloni jako skup, a tamo zbog obaveza ovde provodim sve manje vremena - otkrila je Džejla u razgovoru za "K1".

Bonus video:

01:55

ZAPAD BI SLAVIO NJEGOVU SMRT KAO SMRT DARIJE DUGINE! Analitičar o navodnoj pripremi atentata na Putina: VIDIMO NAJTVRĐI FAŠIZAM!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.