Da li ste znali da iza pesme AKO SE ŠEVE ŠEVE stoji poznati ESTETSKI HIRURG: Saznajemo koji!
Dimitrije Panfilov, Foto: Privatna arhiva

detalji

Da li ste znali da iza pesme AKO SE ŠEVE ŠEVE stoji poznati ESTETSKI HIRURG: Saznajemo koji!

Otkriveni detalji o pesmi "Ako se ševe ševe"

Objavljeno:

Dimitrije Panfilov, hirurg po vokaciji, pesnik po emociji. Kad ne sastavlja tetive i arterije, obožava, piše i diše poeziju. Doktor Dimitrije Panfilov je postigao značajan uspeh u oblasti estetske i plastične hirurgije, a ljubav prema poeziji pokušaće da nam dočara kroz novi album u izdanju Magic records-a pod nazivom “Nebo iznad nas“.

Dugogodišnje radno iskustvo u inostranstvu, trud i posvećenost dovelo je do toga da doktor drži predavanja iz estetske hirurgije na svim kontinentima, da dobija priznanja od strane vodećeg svetskog časopisa iz oblasti estetske i rekonstruktivne hirurgije i da otvori kliniku u Nemačkoj koja je kasnije proglašena za najbolju privatnu kliniku za estetsku hirurgiju u Nemačkoj. Takođe, njegova knjiga iz estetske hirurgije bila je priznata kao "najbolja na svetu" od strane Američkog udruženja za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju, itd..

Kasnije svo stečeno znanje preneo je u svojukliniku u Novom Sadu gde kaže: “ Klinika Olymp je kao i knjiga koja će kao moje životno delo služiti mlađim generacijama da iz nje uče, imati sličnu misiju: da bude mesto gde će se mladi hirurzi praktično obučavati u estetskoj hirurgiji. To je i ideja postojanja IAAPS-a, Internacionalne akademije zaestetsko-plastičnu hirurgiju, čiji sampredsednik i gostujući profesor.“

Dimitrije Panfilov
Dimitrije Panfilovfoto: Privatna arhiva

Što se tiče poezije,njegovu devizu mu je došapnuo Brančilo Petrović: „Svet bez poezije bi se našao na dnu groba iz kojeg je mrtvac već davno pobegao. Dimitrije nam kaže “ Čvrsto verujem da će veličanstveno pesničko nadahnuće spasiti svet, jer nema ništa plemenitije od lepe reči koja dotiče čovekovu dušu. Prijatelj i pesnik Mika Antić me je mamuznuo da napišem zbirku poezije „Ispovest cvrčka“ – u kojoj se i „ševe ševe“.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

Na kraju tog telefonskog razgovora Mika je Miti rekao: „Kad prođemo kroz crnu rupu, vidimo se u susednoj vasioni!“ Magic Records vam predstavlja pesmu“Ako se ševe ševe” za koju je Dimitrije Panfilov napisao tekst, a koja je deo albuma “Nebo iznad nas” i možete ga poslušati na svim digitalnim platformama.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.