FUAD JE BIO MEGA ZVEZDA U BOSNI, A SVI GA ZNATE I KAO DEEN: Oženio MUŠKARCA i evo čime se sada bavi, FRAPIRAĆETE SE
Foto: prentscreen/youtube/Eurovision Song Contest

bio i u farmi

FUAD JE BIO MEGA ZVEZDA U BOSNI, A SVI GA ZNATE I KAO DEEN: Oženio MUŠKARCA i evo čime se sada bavi, FRAPIRAĆETE SE

Proslavio se početkom milenijuma kolaboracijom sa Anabelom, tada pripadnicom grupe Fanki Dži, ali i učešćem na „Evroviziji“.

Objavljeno: 07:51h

Fuad Backović Din, pop pevač iz Bosne i Hercegovine, godinama unazad živi u Sjedinjenim Američkim Državama sa suprugom Vilom Firsonom Trećim.

Bosanski pevač proslavio se početkom milenijuma kolaboracijom sa Anabelom, tada pripadnicom grupe Fanki Dži, ali i učešćem na „Evroviziji“.

Din se nakon boravka u rijaliti programu „Farma“ preselio u Ameriku, gde je upoznao Vila Firsona Trećeg sa kojim je ubrzo uplovio u emotivnu vezu.

Oni neretko na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije na kojima se vidi kako žive u luksuzu i putuju na skupa putovanja.

A veliku pažnju je privukla i Vilova rođendanska poruka za pevačev četredeset prvi rođendan:

– Za najvoljeniju osobu, za osobu sa stilom, darežljivu, zabavnu, najradosniju osobu koju poznajem! Srećan rođendan! Apsolutno ne postoji niko drugi sa kim bih želeo da se upustim u ovu divlju vožnju zvanu život. Ti si zaista zvezda. Nastavi da sijaš. Volim te.

1 / 6 Foto: Instagram

Prema pisanjima medija, nakon selidbe, Din je upisao Fakultet modnog biznisa u Milanu, pa je sada njegova profesija dizajniranje tašni.

Bonus video:

01:43

POSTOJI STRAH DA ĆE U NAREDNIM DANIMA OPET DOĆI DO ORUŽANOG SUKOBA NA SEVERU KOSOVA! Bjegović: Nismo bili u goroj situaciji

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.