OVO JE OTAC NEMANJE GUDELJA! FUDBALER MU SE OBRATIO EMOTIVNIM REČIMA: Oglasila se i Anastasija
Nemanja Gudelj, Foto: EPA/ANNA SZILAGYI

podrška

OVO JE OTAC NEMANJE GUDELJA! FUDBALER MU SE OBRATIO EMOTIVNIM REČIMA: Oglasila se i Anastasija

Emotivnim rečima mu se obratio

Objavljeno: 02:20h

Nebojša Gudelj, proslavljeni fudbaler, sada trener, proslavlja rođendan, a njegov sin Nemanja oglasio se na Instagramu ovim povodom.

Naime, Nemanja je objavio niz fotografija sa ocem uz koje mu je čestitao rođendan, a isto je uradila i njegova supruga Anastasija Ražnatović.

- Srećan rođendan, šefe - napisao je Gudelj uz nikad viđenu fotografiju iz detinjstva.

Inače, Nebojša je nedavno za Kurir progovorio koliko je porodica ispaštala zbog njegove karijere, a sada daje sve od sebe da to nadomesti i maksimalno bude uz svoje sinove:

- Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi - istakao je Gudelj za Kurir.

Bonus video:

00:08

Nemanja Gudelj objavio privatni video iz doma

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.