ONA ŽIVI SAN SVAKE PROSEČNE SRPKINJE! UPECALA MILIONERA I ŽIVI GA KAO BOG NA ZEMLJI: Zgodan je PRVA LIGA
Branka Nevistić i Branislav Grujić, Foto: Instagram printscreen/collaro_verde

lep par

ONA ŽIVI SAN SVAKE PROSEČNE SRPKINJE! UPECALA MILIONERA I ŽIVI GA KAO BOG NA ZEMLJI: Zgodan je PRVA LIGA

Zbog jedne stvari su glavna meta komentara na Instagramu

Objavljeno: 17:45h

Branka Nevistić i Branislav Grujić na ludi kamen stali su pre gotovo deceniju u Italiji i to daleko od očiju znatiželjne javnosti i od tada oni žive život iz bajke.

Nekada jedna od najpopularnijih voditeljki odlučila je da se nakon udaje povuče iz javnosti i u potpunosti posveti porodičnom životu, a a po svemu sudeći, ona pored svog izabranika i te kako uživa i gospodin Grujić čije je prezime i uzela, drži je kao malo vode na dlanu.

Iako nije prisutna na malim ekranima, Branka je na društvenim mrežama veoma aktivna, pa putem istih ona sa svojim pratiocima neretko deli trenutke iz svakodnevnice, međutim kako duže vreme nismo videli njenu fotografiju sa jačom polovinom, mnogi su se obradovali kada su na njenom profilu istu ugledali.

Branka Nevistić i Branislav Grujić na ludi kamen stali su pre gotovo deceniju u Italiji i to daleko od očiju znatiželjne javnosti i od tada oni žive život iz bajke.
Branka Nevistić i Branislav Grujić na ludi kamen stali su pre gotovo deceniju u Italiji i to daleko od očiju znatiželjne javnosti i od tada oni žive život iz bajke.foto: Instagram printscreen/collaro_verde

Proslava kojoj su prisustvovali Branka Nevistić i Branislav Grujić bila je idealan povod za nekiolicinu zajedničkih fotki koje je lepa voditeljka sa svetom podelila, a pored komplimenata za odabrane stajlinge, par je prikupio mnoštvo komplimenata na konto skladnog odnosa i velike ljubavi koju neguju, a koja je vidna i ovim putem.

Da joj prija život van fokusa javnosti, dovoljno govori Brankin široki osmeh i sjaj u očima, a za njih je po svemu sudeći najzaslužniji upravo uspešan biznismen pored kojeg ona uživa tretman kraljice.

- Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim - rekla je za Story jednom prilikom Branka.

1 / 6 Foto: Instagram printscreen/collaro_verde

Inače, Branka i Branislav prvi put su se zabavljali 2010. godine, godinu dana kasnije su se rastali, ali su se 2012. pomirili. Intimno venčanje održano je 2014. u Veneciji, a prisustvovalo je svega tridesetak zvanica.

Grujiću je to treći brak, dok je Branka u četrdesetim prvi put izgovorila sudbonosno ''da''. Ona iz vanbračne zajednice sa Momčilom Lavrnićem ima sina Luku, dok Branislav takođe iz prethodnog braka ima sina.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.