OTKRIVENO KOLIKA PARA UZIMA TEA TAIROVIĆ: Cifre su OGROMNE, jedan nastup košta PRAVO BOGATSTVO, jel ovo moguće?
Tea Tairović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mašala!

OTKRIVENO KOLIKA PARA UZIMA TEA TAIROVIĆ: Cifre su OGROMNE, jedan nastup košta PRAVO BOGATSTVO, jel ovo moguće?

Pevačica zna koliko vredi, obzirom na to i nastupi koštaju mnogo

Objavljeno:

Tea Tairović će za 10 nastupa u Americi zaraditi 150.000 evra! Pevačica je otišla na dvonedeljnu turneju, koja je već mesecima unapred rasprodata, a za samo jedan njen nastup organizatori su morali da izdvoje 15.000 evra!

Tairovićeva je dosad nastupila četiri puta, a kako navodi izvor, do kraja septembra očekuje je još šest koncerata.

- Do sada je nastupila pred našim ljudima u Atlanti, Čikagu, Floridi i Majamiju. Za svaki od tih nastupa tražila se karta više, a organizatori su čak pitali i postoji li šansa da se turneja produži jer je interesovanje za Teu ogromno. I sama Tea se šokirala kada je videla koliko su diskoteke u kojima nastupa pune i koliko je naši ljudi tamo vole. Kada je prošle noći na Floridi zapevala pesme s novog albuma, počela je da plače jer su svi uglas s njom pevali "Ljubavnicu", "Budalu", "Balerinu"... Nije mogla ni u najluđim snovima da zamisli da ima toliko fanova u "obećanoj zemlji" - ispričao je izvor i dodao da je ipak morala da odbije produžetak turneje.

Nije očekivala toliko uspešnu turneju
Nije očekivala toliko uspešnu turnejufoto: M. M./ATAImages.

- Nije bilo moguće da je produži zbog toga što je Tea do sledeće godine u ovo vreme "rasprodata"! Odavno je dogovorila i nastup za Novu godinu, a doslovno svi vikendi su joj bukirani i po nekoliko meseci unapred.

Tea Tairović je na listi najplaćenijih pevačica kod nas i u regionu. Nakon koncerta na beogradskom "Tašmajdanu" pred oko 10.000 ljudi, njena cena je skočila više nego duplo.

1 / 6 Foto: M. M./ATAImages.

- Pre "Taša", Tein nastup je koštao 7.000 evra, a sada je 15.000 evra! Takođe, za sve dalje destinacije na kojima nastupa, njen menadžment od organizatora zahteva avionsku kartu biznis-klase, što znatno poskupljuje sveukupne troškove. I pored toga, potražnja za njom je ogromna, jer je žurka zagarantovana - ispričao je izvor za Informer.

Podsetimo, Tea je pre nekoliko meseci objavila album "Balerina", koji je nedeljama bio prvi na svim top-listama, a njene pesme u trendingu na Jutjubu. Takođe, za svaku numeru pevačica je snimila i visokobudžetni spot, a na promociji je novinarima objasnila da je u taj projekat uložila oko 300.000 evra, te da je mogla da kupi veliki i luksuzan stan u Beogradu.

Bonus video:

02:25

TEA TAIROVIĆ PROGOVORILA O SVOJOJ SVADBI! O novim pesmama Jelene Karleuše imala da kaže samo JEDNU REČ

(Espreso/Alo/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.