DA NEMA OVE SRPKINJE, NIKAD NE BISMO ZNALI KOLIKO TURSKA IMA MILIONERA: Priča se da je opet UPECALA bogatog macana
Emina Jahović, Foto: Instagram printscreen/yaemina

opala

DA NEMA OVE SRPKINJE, NIKAD NE BISMO ZNALI KOLIKO TURSKA IMA MILIONERA: Priča se da je opet UPECALA bogatog macana

Atraktivna lepotica spremna je da ponovo otvori srce.

Objavljeno: 19:43h

Pevačica Emina Jahović (41) popularna je poslednjih godina i van granica naše zemlje, budući da je život sa sinovima nastavila u Turskoj.

Ona je bila u braku sa poznatim turskim pevačem Mustafom Sandalom, a poznati par je tokom godina ljubavi dobio dva sina, Jamana i Javuza.

Mnogi poslednjih meseci pevuše njenu pesmu “Dodirni me”, a ona veliku pažnju privlači i izgledom. Jahovićeva je oduvek izgledala vitko i mladoliko. Ipak, poslednjih meseci po kuloarima kruže priče da ni ona nije ostala imuna na čari estetske hirurgije, pa je, navodno, imala nešto od zahvata na licu.

Bilo da su na pojedinim fotografijama u pitanju fileri, ili pak filteri nastali obradom fotografija, pevačici se ne može osporiti da izgleda sveže i mladoliko početkom pete decenije.

Emina je poslednje objavila serijal fotografija u jednodelnom kupaćem kostimu, gde se nostalgično oprašta od leta. Njoj nije strano ni da objavi fotografije bez šminke, a tako je bilo i ovog puta. Ona je vezala kosu, a lice sakrila iza velikih mačkastih naočari za sunce.

Od nakita je ponela minđuše, kao i red letnjih ogrlica, dok je pozirala za selfije u kupaćem. Dekolte je bio u pravom planu, mada Emina inače ima manekensku liniju pa na njenim fotografijama to uvek izgleda umereno. Ona se na fotografijama široko osmehivala i slala poljupce.

- Leto je gotovo, ptičice, ali letu u našim srcima nikad kraja. Kada se fokusiramo na zahvalnost, plima razočarenja odlazi i dolazi plima ljubavi - napisala je ona uz objavu.

Fotografije su u trenu dobile blizu 10.000 sviđanja, a salve pohvala nizale su se lepoj Emini na raznim jezicima.

Emina je više puta dodala da smatra da žene treba da vode računa o sebi, kao i da njoj nije neophodna vaga da bi znala ukoliko dobije koje kilo više.

- Ja imam pantalone iz perioda kada sam imala 22 godine i znam da u te pantalone moram da uđem. Čim mi malo one zategnu, znam da moram da se vratim na prethodnu kilažu - objasnila je ona u jednoj televizijskoj emisiji.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.