DEVOJČICA U KECELJI JE DANAS MEGA ZVEZDA U SRBIJI: Pevala je TITU na UVCE, vedri i oblači ESTRADOM
Pogodite ko je na fotki!, Foto: Instagram printscreen/snezana_djurisic_fp

velika zvezda

DEVOJČICA U KECELJI JE DANAS MEGA ZVEZDA U SRBIJI: Pevala je TITU na UVCE, vedri i oblači ESTRADOM

Nekad i sad fotografije privukle su vašu veliku pažnju.

Objavljeno:

Zato je pred vama još jedna slika i to pevačice izvanrednih vokalnih sposobnosti, čije su pesme i dan danas veliki hitovi.

Rođena je 6. juna 1959. godine u Gornjem Milanovcu. Sa ocem Milanom, majkom Darom i dve godine mlađom sestrom Mirom seli se u Kraljevo gde je provela detinjstvo.

Talenat za muziku pokazala je kao mala, a osim roditelja njene izvanredne vokalne sposobnosti prepoznao je i njen učitelj u muzičkoj školi Toma koji joj je uvek pružao neizmernu podršku.

Na inicijativu učitelja otac ju je prijavio na takmičenje pevača amatera pod nazivom ”Studio 6 vam pruža šansu” gde je pred tadašnjom urednicom radio Beograda, Radmilom Trifunović otpevala dve pesme.

Vezen prsluk, kecelja od crnog pliša i lakovane cipele
Vezen prsluk, kecelja od crnog pliša i lakovane cipelefoto: Instagram printscreen/snezana_djurisic_fp

Njena interpretacija oduševila je publiku, ali i stručni žiri koji je želeo da je proglasi pobednicom. Međutim, ona je tada imala samo deset godina zbog čega tako nešto nije bilo moguće.

Iako nije pobedila ona je kao nagradu dobila mogućnost da snimi ploču što je i učinila. Pevala je na rođendanu Josipa Broza Tita koji je bio toliko oduševljen njenim pevanjem da joj je ponudio da zajedno iseku prvo parče slavljeničke torte. Vrlo rado je to prihvatila.

Nekoliko meseci kasnije se sa porodicom seli u Beograd gde je nastavila školovanje. Da bi se bavila pevanjem jedini uslov koji su joj roditelji dali bio je da ne zapostavi školu.

Vrlo brzo njena karijera kreće uzlaznom putanjom a hitovi poput „Kuće male krečene u belo”, ”Moj dilbere”, „Imena mi mog” nizali su se jedan za drugim.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/snezana_djurisic_fp

Harmonikašu Slobodanu Gvozdenoviću podarila je dvoje dece - ćerku Maju i sina Marka. Iako se ostvarila u najvažnijoj životnoj ulozi, karijeru nije zapostavila.

Slobodan je preminuo 2013. godine što je pevačicu veoma potreslo. Nekoliko godina kasnije ona sreću pronalazi pored uglednog doktora Vanje Miloševića sa kojim i danas uživa u ljubavi.

Član je žirija popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, a sada već znate da je pevačica čija se slika našla u rubrici nekad i sad Snežana Đurišić.

Bonus video:

01:23

SNEŽANA ĐURIŠIČ OTKRIVA KO JOJ DAJE NAJVIŠE SNAGE DA I DALJE TRAJE, a onda progovorila o KRAJU svoje pevačke karijere

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.