DALILA NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE U EMISIJI: Progovorila o Dejanu i RAZVODU, pa priznala da joj NEDOSTAJE
Dalila Dragojević, Foto: Printscreen Magazin In

ISPOVEST

DALILA NIJE MOGLA DA ZAUSTAVI SUZE U EMISIJI: Progovorila o Dejanu i RAZVODU, pa priznala da joj NEDOSTAJE

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević progovorila je o razvodu braka sa Dejanom Dragojević.

Objavljeno:

Dalila Dragojević se osvrnula na svoj propali brak sa Dejanom Dragojevićem nakon njene javne prevare, te je otkrila kako sada gleda na Dejana i na sve što su prošli.

- Ja ću svoje postupke braniti, ali i svog bivšeg supruga. Ja jesam njega povredila, i to je istina. Braniću ja pet godina koje sam provela sa njim, on jeste bio savršen muž, i neću da lažem, neću da se foliram. Nedostaje mi život koji smo imali zajedno i taj momenta kada uđem u našu kuću. Taj život mi nedostaje - rekla je Dalila u emisiji Magazin In.

- Tvoja greška je što si se za njega udala, a ja sam primetila da su svi oni koji su te osuđivali, konkretno muškarci, bili zaljubljeni u tebe, imaš ti Dalila jednu zavodničku stranu - dodala je Ruška.

Dalila Dragojević se rasplakala zbog Dejana
Dalila Dragojević se rasplakala zbog Dejanafoto: Printscreen Magazin In

Inače, Dalila je nedavno na pitanje novinara, da izabere između Filipa, s kojim je prevarila Dejana, priznala da se ogrešila od sada već bivšeg supruga.

- Niko od njih dvojice. Nisam ja neko ko treba da donosi sud o tome. Prema Dejanu sam ispala loša, a Filip je ispao loš prema meni. Jedni drugima smo napakovali loše stvari, to je začarani krug. Oni za sebe smatraju da su dobri ljudi. Neka njihove buduće donose sud o tome - rekla je Dragojevićeva nedavno.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.