CEO BEOGRAD JE SINOĆ GLEDAO VERICU I VELJKA, A ONDA SU KRENULI KOMENTARI: Da li PRIMEĆUJETE RAZLIKU o kojoj BRUJE?
Par koji izaziva komentare, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

hit

CEO BEOGRAD JE SINOĆ GLEDAO VERICU I VELJKA, A ONDA SU KRENULI KOMENTARI: Da li PRIMEĆUJETE RAZLIKU o kojoj BRUJE?

Gde je moda tu je i Verica, a gde je Verica tu je i Veljko

Objavljeno:

Naša poznata modna kreatorka Verica Rakočević je svog 35 godina mlađeg supruga Veljka Kuzmančevića upoznala putem društvene mreže, a od tad se oni ne razdvajaju.

Iako je sve na početku delovalo kao poslovna saradnja, kasnije su se rodile i emocije, koje traju do danas, a ovaj par ne prestaje da izaziva pažnju javnosti baš zbog velike razlike u godinama.

Gde je moda tu je i Verica, a gde je Verica tu je i Veljko - mnogi su komentarisali sinoć, a ovaj par je odlučio da sve oduševi svojim stajlingom za ovu priliku.

Sredili se za reviju
Sredili se za revijufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Verica je veoma negovana i lepa žena, a mnogi su komentarisali da se razlika od 35 godine uopšte ni ne primećuje. Verica kao da ne stari!

Ona je nosila zanimljivu belu kreaciju, dok je Veljko imao ležerne pantalone, košulju i prsluk.

1 / 3 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Oboje su bili nasmejani i veoma dobro raspoloženi, te možemo zaključiti da je u njihovom odnosu sve kako treba. Nije ni čudno što verica izgleda tako mladoliko i lepo, kad uživa pored pažljivog muškarca i voljena je žena.

U prilog svemu tome Verica je jednom prilikom govorila o tome kako joj se muškarci i dalje udvaraju.

- I danas mi se udvaraju, ali ja smatram da je to samo zbog imena jer prosto ne vidim pameti u glavi jednog muškarca da se udvara ženi od 74 godine i to mušakarac od recimo 30-35 godina. Moj i Veljkov susret je potpuno drugačiji bio. Drugačije se cela stvar razvijala, on ima dobar izraz, mi smo kao nokat i meso. Ja mislim da je to jedna karmička ljubav, jedino što možda nije dobro je što se sve karmičke ljubavi ne završavaju srećno, ali ja mislim da će se ova završiti srećno - rekla je Verica u emisiji „Balkanskom ulicom“.

Bonus video:

03:40

Verica Rakočević intervju

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.