MAJU NIKOLIĆ ZNA SVAKI ČOVEK U SRBIJI, A ZNAJU LI NJENOG BRATA? Ozbiljan MACAN o kom večeras SVI BEOGRAĐANI PRIČAJU
Brat Maje Nikolić poznati je muzičar, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DASA

MAJU NIKOLIĆ ZNA SVAKI ČOVEK U SRBIJI, A ZNAJU LI NJENOG BRATA? Ozbiljan MACAN o kom večeras SVI BEOGRAĐANI PRIČAJU

Ekipa Espreso portala je otišla na promociju,a možemo da primetimo da Marko puca od sreće i zadovoljstva.

Objavljeno:

Brat Maje Nikolić poznati je muzičar koji dugi niz godina ne živi u Srbiji, a večeras je baš u Beogradu glavna tema budući da održava promociju.

On je pevač i kompozitor, a široj publici postao je poznat po tome što je Bojani Stamenov na "Evroviziji" pevao prateće vokale. Međutim, po još jednoj poznatoj ženi je on poznat.

Marko Nikolić je oženjen motivacionom govornicom Anom Bučević, a večera je i ona tu da podrži svog muža.

Bitan dan za Marka
Bitan dan za Markafoto: Espreso

Kolega Dejan Matić je takođe došao, a tu je i Igor X o kom smo već pisali.

Ekipa Espreso portala je otišla na promociju,a možemo da primetimo da Marko puca od sreće i zadovoljstva. Osmeh nije krio sa lica i svima je davao izjave. Posebno ga je obradovalo što su mu došle sve zvanice.

Da je veoma blizak sa sestrom potvrdila je i Maja kada je nedavno objavila fotografiju sa njim i napisala emotivan opis.

- Moje blago. Moja radost. Moj rođeni brat čija je duša pola moje duše. Čije srce kuca istim ritmom kao i moje. Moj najdraži! Hvala ti što si ovaj život podelio sa mnom i hvala ti što sam baš ja tvoja sestra. Milo moje! Najlepši i najdraži moj! Sve moje! Tvoja sreća je i moja sreća, a tvoj osmeh je moje nebo, glas tvoj moje je sunce. Sijaj za mene i uvek budi srećan, lepi moj Marko. Hvala ti za svaki trenutak ljubavi, hvala ti što postojiš. Privilegija je biti tvoja sestra, radosti moja! Volim te zauvek - napisala je svojevremeno pevačica na svom Instagramu ispod fotografije sa bratom.

1 / 5 Foto: Espreso

Bonus video:

00:43

MAJA NIKOLIĆ SA NIKAD DUBLJEM DEKOLTEOM! Ovo NE SME da radi u kući: Patrijarhalno sam vaspitana, otac vojno lice, deka sveštenik!

(Espreso/ M.Ć. / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.