SINANOVA ĆERKA U SUZAMA GOVORILA O SRBIJI: Otrkila razlog ZAŠTO joj je teško da dođe, EMOCIJE JE SAVLADALE
Đulkica Sakić, Foto: Instagram printscreen/djulkica

TUŽNO

SINANOVA ĆERKA U SUZAMA GOVORILA O SRBIJI: Otrkila razlog ZAŠTO joj je teško da dođe, EMOCIJE JE SAVLADALE

Ona je bila potpuno iskrena pa se dotakla i smrti svog brata

Objavljeno:

Đulkica Sakić nedavno je gostovala u emisiji „Nikad nije kasno“ gde je došla kao podrška prijateljici Migleni Nikolovoj.

Tom prilikom se u razgovoru za Grand prisetila pokojnog oca, a priznala nam je da nakon njegove smrti retko dolazi u Srbiju.

–S obzirom da sam izgubila tatu jako retko dolazim ovde, teško mi je jer me sve ovo vrati u taj period. Scena me podseća na oca koji mi svakim danom nedostaje sve više i više – kazala je ona nedavno za Grand.

Đulkina objava na Instagramu
Đulkina objava na Instagramufoto: Printscreen/Instagram/djulkica

Podsetimo, Sinanov stariji sin preminuo je u zatvoru pre nekoliko meseci, a poznato je da Đulkica nije bila u dobrim odnosima sa bratom po ocu.

Ona se posle njegove smrti oglasila za medije i otkrila je da joj je žao i da je čula da je njen brat ubijen.

-Svako će jednog dana odgovarati za svoja dobra ili loša dela. Neka mu se dragi Alah smiluje i neka putuje nebeskim prostranstvima. Mene je o njegovoj smrti informisala policija, nazvali su me i saopštili mi tu tužnu informaciju. Da, jesmo se za njegovog života veoma često javno optuživali, ali sada sve to jednostavno nestaje i ostaje na neki način praznina nakon njegove, da li prirodne ili prinudne smrti– rekla je Đulkica i dodala:

Tvrdi da postoje spekulacije da joj je brat zapravo ubijen
Tvrdi da postoje spekulacije da joj je brat zapravo ubijenfoto: Instagram printscreen/djulkica

-To opet kažem jer sam čula, kažem, čula da je ubijen, a sada šta je istina dokazaće ili pokazati obdukcija. Iza njega je ostao dvogodišnji sin, kojeg je dobio s nekom curicom iz Loznice. S mamom se još nisam čula, zove me stalno, ali nemam snage da se javim na telefon. Tužna sam, ali svako ima svoju sudbinu, ovakvu ili onakvu. Svi smo Alahovi i njemu se vraćamo.

Bonus video:

02:07

PEVAO SAM I PRED OPERACIONI STO, ŠTA ĆU, MORAO SAM Legendarni Muharem Serbezovski otkrio šta mu je Sinan Sakić rekao PRED SMRT

(Espreso/Grand Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.