OGLASILA SE OVOGODIŠNJA KUMA PRAJDA
Ida Prester, Foto: Nemanja Nikolić

ovo su njene reči

OGLASILA SE OVOGODIŠNJA KUMA PRAJDA

Ona je svima poslala jasnu poruku

Objavljeno: 10:14h

Danas u 17 sati u parku Manjež počinje Parada ponosa,a mnoge javne ličnosti se oglašavaju povodom ovog događaja.

Tim povodom sinoć se oglasila i ovogodišnja kuma Prajda, Ida Prester, ona se na svom Instagramu svima obratila ovim rečima:

"Sutra je Beograd Pride. Upravo vozimo do tamo. Ove godine imam i veliku cast da budem kuma Prajda Pride mi je jako važan oduvijek, važan je i za sve nas koji nismo LGBT. Važno je podržati naše prijatelje, kolege, rodbinu, sugrađane - šo nas je više, bliže smo svijetu u kojem smo svi sretni i sigurni. Dođite sutra u 16:00 da proslavimo ljubav i sijamo u milion boja! Iskopala sam fotku s našeg nastupa na Zg Prideu iz daavne 2007. Obučena po tadašnjoj modi i s mobitelom na rasklapanje oko vrata To su bili poceci zagrebačkih prajdova, jos uvijek je bilo puno negativnih reakcija, prijetnji, policije, uvreda.. Kordon je bio takav da se nije smjelo ni prići pozornici. Danas je Zg Pride festival veselja i nasmijanih građana, s gradonacelnikom na celu, sasvim normalna stvar. Treba vremena i strpljenja, na kraju glasovi mržnje uvijek ostanu u manjini. Vidimo se sutra! Vaša Kumica."

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.