DA LI JE OVO MOGUĆE? Viki se snimila bez ŠMINKE, a atribute izbacila na IZVOLTE: Baš je JAKA (FOTO)
Viki Miljković, Foto: ATA images

mašala!

DA LI JE OVO MOGUĆE? Viki se snimila bez ŠMINKE, a atribute izbacila na IZVOLTE: Baš je JAKA (FOTO)

Pevačica je objavila snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

Pevačica Viki Miljković često je pred kamerama potpuno sređena, ali se takođe ne libi da sa fanovima podeli i svoje potpuno prirodno izdanje.

Pevačica se od svakodnevnih snimanja trenutno odmara u jednom akva parku, te je putem Instagrama sa svima podelila predivne prizore.

Ono što su svakako mnogi zapazili, pored bazena i raskoša, je njeno izdanje bez šminke, te su se čak i male sitne borice videle, koje su pevačicin šarm postavile na lestvicu više.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/viki_miljkovic

Jasno je da je Viki veoma samopouzdana žena, te je veoma hrabro izašla iz senke savršenosti, i tako postavila zdrave granice, te su mnogi poručivali: "Ovako izgleda žena bez kompleksa".

Osim toga, mnogima je za oko zapao i pevačicin bujni dekolte, dok se snimala u tigrastom bikiniju.

Očigledno je da Viki voli tigraste varijante
Očigledno je da Viki voli tigraste varijantefoto: Printscreen/Instagram/viki_miljkovic

Podsetimo, pevačica Viki Miljković sve češće boravi u Istanbulu, gde sada planira da kupi stan, prenose domaći mediji. Kako se dalje navodi, ona traži nekretninu u komšiluku svoje koleginice Emine Jahović.

- Viki i Taške su se odlično snašli u Istanbulu. Slobodno se može reći da je to njihova druga kuća. Tamo im je posao, lepo rade, a sada je došlo vreme i da pazare nekretninu za sebe. Stanovi tamo nisu nimalo jeftini, naročito ako se nalaze u određenim kvartovima. Sve je papreno skupo. Jedna nekretnina im se posebno dopala i ona vredi oko 500.000 evra. Nalazi se u delu gde živi Emina. Puca pogled na najlepši deo grada. Možda se Emina i Viki i poznaju, to već ne znam, ali znam da je Miljkovićeva već i jezik savladala. Odlično joj ide. Ne verujem da će se preseliti iz Srbije u Tursku, ipak je ovo njihova domovina, ali da će sebi uskoro obezbediti oazu mira da ne borave po hotelima i privatnim apartmanima to sigurno - ispričao je izvor za "Kurir".

Bonus video:

05:04

Izjava Viki Miljković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.