DARA SE OGLASILA POVODM TVRDNJI DA JE VREĐALA PRIJOVIĆKU! Pevačica KONAČNO otkrila celu istinu, ovo je ŠOK?
Dara Bubamara, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

detalji

DARA SE OGLASILA POVODM TVRDNJI DA JE VREĐALA PRIJOVIĆKU! Pevačica KONAČNO otkrila celu istinu, ovo je ŠOK?

Dara nije imala dlake na jeziku

Objavljeno:

U javnosti se pojavila informacija kako je Dara Bubamara navodno ogovarala koleginicu Aleksandru Prijović, a sada se povodom toga i oglasila.

Kako se pisalo, folkerka je iz ljubomore prema Aleksandrinom uspehu krenula da priča loše o njoj kod ljudi iz posla, naročito kod gazda diskoteka u kojima nastupaju popularni pevači.

Prema toj priči, Bubamara je Prijovićku nazvala "mrtvim puvalom bez energije" i istakla da joj nije jasno kako ona "takva" može da rasproda čak tri arene.

Dara je otkrila pravu istinu
Dara je otkrila pravu istinufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada se oglasila i Dara i otkrila da li ima istine u tome.

- To je čista laž. Nikada u životu ništa za nju loše nisam rekla, naprotiv, čak smo jako dobre! Snimale smo zajedno i novogodišnji šou program kod Cece, imamo mnogo zajedničkih prijatelja, moj Deki Kostić, koji je meni počeo davno da radi pesme, radio je njoj album...- priča Dara i dodaje:

Dara jako poštuje i voli Priju
Dara jako poštuje i voli Prijufoto: M.M./ATAImages

- Baš je volim i baš mi je drago što neko poput nje, ko je takva pevačica i ima izuzetan glas i pesme, puni klubove i pravi koncerte. Uvek podržavam sve, a pogotovo takve pevače, koji znaju da pevaju. Nikada ružnu reč nisam za nju lošu rekla, čista laž - poručila je pevačica za Pink.rs.

Bonus video:

03:03

SRAMOTA ME JE ŠTO ĆU OVO REĆI! Dara Bubamara progovorila o odnosu sa Rastom i o novom dečku: KLIKNULI SMO ODMAH, ODLEPILA SAM!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.