MILENA POPOVIĆ ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Od njene LEPOTE vam NEĆE BITI DOBRO, očarala čak i STRANCE (FOTO)
Milena Popović, Foto: Instagram printscreen/milena_bogdan

predivna

MILENA POPOVIĆ ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Od njene LEPOTE vam NEĆE BITI DOBRO, očarala čak i STRANCE (FOTO)

Fatalna crnka dobija komplimente i na engleskom, nemačkom i španskom jeziku.

Objavljeno:

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića uzdrma društvene mreže svakom novom objavom. Post koji je nedavno objavila naveo je mnogo muškarce da uzdišu za fatalnom crnkom i da njen profil bukvalno zatrpaju komplimentima i komentarima.

Sudeći po komentarima za njom uzdišu ne samo muškarci u Srbiji i regionu, već i van granica naše zemlje.

Na objavljenoj fotografiji vidi se Milena sa zagonetnim i zavodljivim pogledom, punih senzualnih usana dok zamišljeno gleda u kameru. Njena crna kosu rasula se po golim ramenima a trag tankih crnih bretela tek se nazire nagoveštavajući crnu, svilenu haljinu. Oko vrata nosi lančić sa krstićem, dok je desnu ruku podigla iznad glave.

Nije poznato gde je i kojim povodom nastala ova fotografija, ali kao i sve druge njene objave na društvenim mrežama i ova slika je naišla na brojne komplimente posebno muškaraca. Ni to što je u romansi sa Igorom Jurićem nije ih sprečilo da joj šalju poruke.

Komentare dobija i na stranim jezicima, tačnije na engleskom, nemačkom i španskom pa nema sumnje da fatalna crnka ima obožavaoce i van granica Srbije.

Sudeći po komentarima ima i onih koji bi rado uživo upoznali Milenu, a ona ostaje zagonetna i nedokučiva.

"Draga Milena što reći predivna si.","Bože, kako si lepa", "Kraljica bila i ostala nema lepše sa Vama bih popio kafu...Čekam poziv.", "Prelepa naša Srpkinja", "Najlepša žena u Evropi, definitivno." "Sva lepota Srbije na jednom mestu" bili su samo neki od brojnih komplimenta na račin Milene Popović.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrećnaRepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.