OPLJAČKANA JE TAŠTA SLOBE RADANOVIĆA, A EVO KOLIKO JE NOVCA LOPOV ODNEO: Isplivali najnoviji DETALJI, JEZIVO
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

novi detalji pljačke

OPLJAČKANA JE TAŠTA SLOBE RADANOVIĆA, A EVO KOLIKO JE NOVCA LOPOV ODNEO: Isplivali najnoviji DETALJI, JEZIVO

Sada su se pojavili novi detalji pljačke.

Objavljeno: 19:12h

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena trenutno su na odmoru, a uživanje je prekinula neprijatnost koja se dogodila sinoć u Beogradu.

Slobina tašta je opljačkana, a pevač je strašnu vest objavio na svom Instagramu, gde je čak podelio i sliku lopova.

- Ukoliko može neko da mi pomogne da identifikujem ovo smeće. Plaćam za informaciju. Noćas je provalio u kuću moje tašte na Zvezdari i pokrao je. Probudila se i zatekla ga kako joj uzima novac iz novčanika nakon čega je pobegao i zaboravio papuče u dvorištu - napisao je pevač.

1 / 3 Foto: Printscreen/ Instagram/ slobaradanovic

Sada su se pojavili novi detalji pljačke.

- Jelenina majka je čula buku, ustala i u jednom trenutku videla blic u hodniku. Mislila je da je to njen unuk Luka pa je pitala ''Sine šta je bilo'', na šta je lopov odgovorio ''Promašio sam vrata toaleta''. Tada je ona shvatila da je u pitanju nepoznata osoba i nakon njene iznenađene reakcije, on je u dva koraka skočio kroz prozor. Pre toga je uzeo njen novčanik i 700 eura koliko je bilo u tom trtenutku. To su prizemne kuće i tu ljudi uglavnom spavaju sa otvorenim prozorima. I ona je ostavila otvoreni prozor da bi ulazila svetlost kako se Luka ne bi plašio dok spava - priča izvor i dodaje:

- Interesantno je da kada je ušao, izuo je papuče da se ne bi čuo. Uzeo je Lukin telefon i sa njega upalio blic da bi video. Prosto neverovatno. Nakon što ga je Slobina tašta uhvatila, on je bacio telefon i pobegao samo sa tih 700 evra - priča izvor za Pink.

Bonus video:

20:20

VEČERNJI DNEVNIK 01.09.2023.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.