RASKOŠNA PROSLAVA SA POZNATIM ZVANICAMA: Trudna Jovana i Željko proslavili sinovljev rođendan! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Marina Lopičić

rođendan malog koste

RASKOŠNA PROSLAVA SA POZNATIM ZVANICAMA: Trudna Jovana i Željko proslavili sinovljev rođendan! (FOTO)(VIDEO)

Željko i Jovana Joksimović juče su proslavili treći rođendan svom sinu Kosti, a na gala žurki u dečjoj igraonici bilo je mnogo javnih ličnosti
Objavljeno:

Prvi su stigli Jovana, Željko i Kosta s pevačevom ćerkom iz prvog braka Minom. Trudna voditeljka, koja bi u oktobru trebalo da rodi blizance, nije bila raspoložena da daje izjave, kao ni Željko. Pevač je sinu rođendan čestitao na društvenim mrežama.

foto: Marina Lopičić

- Danas nam je divan dan, našem Kosti treći rođendan! Živeo! Sreća, radost - napisao je Joksimović na Tviteru, a zatim je zahvalio onima koji su mu uputili lepe želje: - Hvala svima, dragi ljudi.

Ni Željkovi roditelji, majka Vesna i otac Branislav, nisu hteli ni reč da kažu o tome što će njihov sin na jesen po treći put postati otac, kao ni brat Saša, koji je došao sa suprugom. Zato je kum Srđan Predojević otkrio da je odabrao originalan poklon:

foto: Marina Lopičić

- Potrudio sam se da Kosti odaberem poklon koji će mu odgovarati. Pošto je on dete muzičara, kupio sam mu jedan mali muzički instrument - rekao je Predojević i pokazao kutiju s poklonom. Željkova drugarica Jelena Tomašević došla je s ćerkom Ninom, ali je kasnila sat i po: - Danas je radni dan, imala sam mnogo obaveza, pa sam zato zakasnila. Kosta i Nina se super druže, ona je jedva čekala da stigne na rođendan. Odabrala sam zanimljiv poklon za Kostu, ali ne bih da vam otkrivam šta je u pitanju.

foto: Marina Lopičić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.