MUŠKARCI ODLEPILI ZA NOVOM FOTKOM MILENE POPOVIĆ: Lepa kao BOGINJA, a evo ko joj PRAVI DRUŠTVO
Milena Popović, Foto: Printscreen Instagram/milena_bogdan

PREDIVNE

MUŠKARCI ODLEPILI ZA NOVOM FOTKOM MILENE POPOVIĆ: Lepa kao BOGINJA, a evo ko joj PRAVI DRUŠTVO

Njih dve su se fotografisale u Novom Sadu ali udovica Olivera Ivanovića u postu nije obelodanila ko je devojka s njom.

Objavljeno: 18:07h

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića ne prestaje da intrigira javnost. Svaka njena objava na društvenim mrežama propraćena je brojnim komentarima i komplimentima.

Nakon što joj je nedavno izgoreo stan na Banovom Brdu u Beogradu u kome je živela sa sinom ona svaki slobodan trenutak provodi u Novom Sadu.

Za srpsku Atinu, kako još zovu Novi sad, Milenu veže i romansa sa Igorom Jurićem, ali i brojna prijateljstva koja je stekla u tom gradu. U svojoj poslednjoj objavi na Instagramu lepa udovica je pokazala s kim provodi slobodno vreme.

Ona se slikala sa tamnokosom devojkom ali u postu nije obelodanila o kome se radi. Po svemu sudeći u pitanju je njena drugarica, a dve lepe crnke su se fotografisale u Novom Sadu. Slika koju je Milena postavila na Instagram izazvala je pravu buru na društvenim mrežama.

Obe su nosile tamne naočari za sunce ali je jasno da se radi o dve izuzetno lepe dame čija lepota nije mogla prođe nezapaženo.

Zato ne čudi što su usledili brojni komentari mahom muškaraca koji nisu znali gde pre da gledaju.

"Novi Sad je još lepši sa vama. Uživajte!", "Pravo savršenstvo." ,"Divne ste! Hvala na ulepšavaju sadašnjeg vremena.", "Zasigurno nešto najlepše u Srbiji ste vi lepa madam." ,"Preslatke ste lepotice." "Auuu al' ste lepe!" samo su neki od komentara ispod njene objave.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/SrećnaRepublika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.