INTRIGANTNI DETALJI ŽIVOTA ČUVENOG ZAVODNIKA: Nema KONTAKT sa rođenom DECOM, a tek kad saznate ovaj PODATAK
Pevač, Foto: prentscreen/youtube/ dzonikg

pogledajte

INTRIGANTNI DETALJI ŽIVOTA ČUVENOG ZAVODNIKA: Nema KONTAKT sa rođenom DECOM, a tek kad saznate ovaj PODATAK

Popović je veliku slavu stekao osamdesetih godina 20. veka

Objavljeno:

Daniel Popović je 1983. otpevao vanvremenski hit "Džuli", a danas kaže da je ta pesma uvek bila veći hit od "Jugoslovenke", koju je snimio s Lepom Brenom, Alenom Islamovićem i Vladom Kalemberom.

On je u intervju otvorio dušu i o porodičnim odnosima koji nisu zavidni, pošto sa decom ne razgovara.

Otac vam je Crnogorac, a majka Belgijanka. Da li ste ikad razmišljali da se preselite u Belgiju i tamo gradite karijeru?

Daniel Popović je 1983. otpevao vanvremenski hit 'Džuli', a danas kaže da je ta pesma uvek bila veći hit od 'Jugoslovenke'
Daniel Popović je 1983. otpevao vanvremenski hit "Džuli", a danas kaže da je ta pesma uvek bila veći hit od "Jugoslovenke"foto: prentscreen/youtube/ dzonikg

- Otac je upoznao moju majku dok je studirao medicinu u Zagrebu. Čim ju je video, pitao ju je da li želi da mu bude drugarica. Na kraju su se zavoleli i venčali. Volim Belgiju, često sam išao kod bake tamo, ali sam se uvek vraćao svojim korenima.

Vaše pravo ime je Milan, zašto ste odlučili da se javnosti predstavljate kao Daniel?

- Zbog velike ljubavi prema dedi Đuri, maminom ocu. On je služio u vojsci kralja Nikole. Kada je vojska raspuštena, otišao je u Belgiju i tada je promenio ime u Daniel iz nekog revolta. Bio sam mu mezimac i zato sam odlučio da uzmem to umetničko ime. Na taj način on i dalje živi. Meni i u dokumentima piše Daniel Milan Popović i ja sam prigrlio oba imena.

On je otvorio dušu i o porodičnim odnosima
On je otvorio dušu i o porodičnim odnosimafoto: prentscreen/youtube/PRVA

Snimili ste pesmu sa Brenom "Jugoslovenka". Da li je ta pesma veći hit od "Džuli"?

- "Jugoslovenka" nikada nije bila toliko veliki hit da bi mogla da zaseni "Džuli".

Da li je bilo teško sarađivati sa Lepom Brenom?

- Bilo je slatko-kiselo. Nikad neću moći da zaboravim da su me tokom snimanja spota bacili na Durmitor među vukove, gde sam čekao tri sata na helikopter. Nikada se nismo družili jer je svako gradio svoju karijeru.

Postoji li mogućnost da obnovite saradnju sa Brenom?

- Ne.

U kakvom ste odnosu sa bivšim ženama?

- Iza sebe imam tri braka i četvoro dece. Sada živim sa četvrtom suprugom Aleksandrom, sa kojom nemam decu. Nije nam bilo suđeno. Shvatili smo da je bolje da se posvetimo sebi, da pronađemo nešto što nas ispunjava i uživamo u životu. Sa prvom ženom Majom imam ćerku Anamariju. Maja i ja smo u dobrim odnosima, ali retko se čujemo jer svako vodi svoj život. Sa drugom suprugom, Sanjom, imam sina Sebastijana i ćerku Izabelu. Nas dvoje smo u dobrim odnosima, poštujemo se. Sa trećom, Sandrom, imam sina Dominika. Nas dvoje smo u katastrofalnim odnosima. Napravila mi je ogromne probleme! To je prva osoba koju sam tužio jer ne prestaje da iznosi laži o meni. Izjavljuje da sam registrovani porodični nasilnik. To nije istina! Poslao sam medijima dokument koji dokazuje to da je ona bila nasilna.

Daniel Popović
foto: prentscreen/youtube/ Filip Šerić

Da li ste u kontaktu s decom?

- Sa Anamarijom nemam kontakt, ali preko njene majke saznam kako je. Sa Izabelom i Sebastijanom sam u dobrim odnosima. Što se tiče Dominika, nemamo nikakav kontakt i žao mi je zbog toga. On sluša svoju majku i veruje da je sve što ona govori istina. Nadam da će nekada poslušati i moju stranu priče.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.