ŽENA SLOBODANA ŠARENCA JE OVA LEPA PLAVUŠA! CELA SRBIJA GLEDALA JU JE NETREMICE GODINAMA: Istina o BRAKU je tu!
Slobodan Šarenac, Foto: PRINTSCREEN/RTS1

ljubav

ŽENA SLOBODANA ŠARENCA JE OVA LEPA PLAVUŠA! CELA SRBIJA GLEDALA JU JE NETREMICE GODINAMA: Istina o BRAKU je tu!

Postojala je druga žena...

Objavljeno:

Juče je počelo Svetsko prvenstvo u košarci a danas je Srbija ubedljivom pobedom porazila reprezentaciju Kine u svom prvom meču.

U prenosu utakmice ponovo smo imali priliku da slušamo Slobodana Šarenca, omiljenog sportskog komentatora, kako, pored bacanja dovitljivih opaski, strastveno navija u prvom susretu naše reprezentacije na ovom Mundobasketu.

Zaštitno lice RTS-a viiše od dve decenije je u braku sa jednom od najboljih košarkašica sa naših prostora, Anđelijom Arbutinom.

Samo jednom prilikom je govorio o svom porodičnom životu
Samo jednom prilikom je govorio o svom porodičnom životufoto: Starsport©

Supružnici sve ove godine čuvaju intimu do radoznalih očiju, tako da su njihove zajedničke fotografije prava retkost, a isto tako se ne pojavljuju zajedno na javnim događajima.

Anđelija je prošle godine dospela u naslove medija nakon što je napadnuta na Novom Beogradu.

Kako se tada pisalo, vozač je nakon verbalnog sukoba svojim vozilom uradio njeno, da bi posle izašao iz prevoznog sredstva i fizički nasrnuo na košarkašicu. Anđelija je tada zadobila teže telesne povrede.

Košarkašica i novinar imaju dve ćerke, Ninu i Lanu, čiji životi su takođe obavijeni velom misterije. Anđelija o svom braku gotovo nikad nije govorila, a inače elokventni Šarenac je takođe po tom pitanju izuzetno suzdržan.

Zaštitno lice RTS-a viiše od dve decenije je u braku sa jednom od najboljih košarkašica sa naših prostora, Anđelijom Arbutinom.
Zaštitno lice RTS-a viiše od dve decenije je u braku sa jednom od najboljih košarkašica sa naših prostora, Anđelijom Arbutinom.foto: Damir Dervišagić

Samo jednom prilikom je govorio o svom porodičnom životu, i to kod svoje koleginice Tanje Peternek u emisiji „Kao sav normalan svet“. Tom prilikom je priznao da je Anđelija htela da ga upozna sa svojom drugaricom, tako da je postojala velika verovatnoća da ni ne počnu svoju ljubavnu priču.

- Prvi put smo se sreli 1992. godine, kada je gostovala u emisiji „Šesti krug“, na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu.

Ovo je supruga Slobodana Šarenca
Ovo je supruga Slobodana Šarencafoto: @Starsport/Srđan Stevanović

O jednom njihovom susretu na televiziji retko ko zna. Naime, pre dve godine Arbutina je bila u studiju RTS-a kako bi komentarisala utakmicu Srbija – Južna Koreja, a u uživo program uključio se i sam Šarenac, koji je postavio duhovito pitanje supruzi.

– Za kraj imam jedno šaljivo pitanje za našu gošću. Ne znam da li smem s obzirom na to da sam ključeve od kuće ostavio u Beogradu, ali, ipak, gde su deca i ko pazi na njih? Toliko od mene i pozdrav, rekao je Šarenac i nasmejao ceo studio.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.